thumbnail

Bezoek Hart van Rooi tijdens de Dag van de Bouw 2024

  • Bouw & ontwikkeling

27-05-2024

Op zaterdag 8 juni van 10.00 tot 13.00 stellen wij tijdens de Dag van de Bouw de bouwplaats open van Hart van Rooi, ons project aan de Markt in Sint-Oedenrode. Geïnteresseerden vanaf twaalf jaar kunnen dan met eigen ogen zien hoe de bouw vordert en de sfeer proeven op ons bouwterrein. Kom je ook?

We stellen tijdens deze dag een gedeelte van het terrein open. Ook geven we begeleide rondleidingen in een gedeelte van het gebouw aan de Markt en een gedeelte van het gebouw aan het Kapittelhof. Bovendien kunnen kinderen (12+) een vogelhuisje bouwen. Inschrijven voor de rondleidingen en/ of de workshop vogelhuisje timmeren kan bij binnenkomst (beperkt aantal plaatsen). We geven daarnaast aanvullende informatie over dit project, onze organisatie en over werken in de bouw en projectontwikkeling.

Het project bestaat uit twee gebouwen. Het gebouw op de Markt komt na de werkzaamheden in de grote parkeerkelder inmiddels boven de grond uit. Hier komen een stallingsgarage, commerciële ruimte en 27 koopappartementen. De begane grond met commerciële ruimte, bergingen en vijf appartementen krijgt steeds meer vorm. Daarboven komen nog drie woonlagen en een daktuin.

Het gebouw van de sociale huurappartementen, meer naar achteren op het terrein, gaat al verder de hoogte in. De appartementen die hier komen, bieden straks een fijn thuis voor bewoners via Woonmeij en Stichting Eigen Sleutel.

Punten van aandacht

  • Open van 10.00 tot 13.00 uur
  • Ingang aan de Markt, naast Tapperij en Eeterij D’n Dommel
  • Houd er rekening mee dat het een bouwterrein is, trek bijvoorbeeld stevige schoenen aan
  • Vanuit veiligheidsoogpunt is onze bouwplaats toegankelijk vanaf twaalf jaar
  • Kom bij voorkeur te voet of op de fiets om overlast voor de omgeving zoveel mogelijk te beperken

Mail ons direct

Kom eens langs