thumbnail

Bouw project de Valkenier van start

  • Bouw & ontwikkeling

09-11-2022

16 Rijwoningen en 46 appartementen nabij centrum Valkenswaard

PERSBERICHT  – De bouw van het woningbouwproject de Valkenier is van start gegaan. Om dat officieel te onderstrepen, draaide wethouder Theo Geldens van Gemeente Valkenswaard afgelopen woensdag ter plaatse een paal in de grond. Dit deed hij tijdens de viering waar toekomstige bewoners proostten op de start bouw met onder meer de projectontwikkelaar en Bouwbedrijf van Stiphout.

de valkenier theo geldens wethouder valkenswaard

In zijn speech benoemde de wethouder de prettige samenwerking: “Onze inwoners en hun woonbehoeften hebben onze volle aandacht. Daarom zijn we erg blij met een prachtige nieuwbouwontwikkeling zoals deze in onze gemeente. Daarbij hebben we op een prettige manier zaken gedaan met de projectontwikkelaar en de makelaar die dit project in de verkoop heeft.”

Nog enkele appartementen beschikbaar
Op de hoek van de Europalaan en de Valkenierstraat, op loopafstand van het centrum van Valkenswaard, komen 16 rijwoningen, 46 appartementen en een parkeerkelder. Alle rijwoningen en een groot deel van de appartementen zijn verkocht. Er zijn nog slechts enkele appartementen beschikbaar (vanaf-prijs €442.500 v.o.n.).

Grondwerk
Na de bouwvak is het terrein bouwrijp gemaakt, waarna de feitelijke bouw is begonnen met het grondwerk. De grote bouwput geeft ruimte voor de bouw van de parkeerkelder, waarboven de appartementen komen. Deze appartementen variëren in grootte van 80 tot 140 m2.

de valkenier valkenswaard start bouw grondwerk

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op www.wonenindevalkenier.nl of contacteer Met Ons Makelaars, tel. 040-2043910, info@metonsmakelaars.nl.

Mail ons direct

Kom eens langs