Bouwbedrijf van Stiphout

  • Bouwbedrijf

Bouwbedrijf van Stiphout: ruim 50 jaar vakmanschap

Met ruim 50 jaar ervaring op zak staan we in de bouwwereld bekend als een zeer betrouwbare aannemer. Een betrokken familiebedrijf met hart voor de zaak. We zijn sterk in seriematige woningbouw en utiliteitsbouw. Hiervoor werken we nauw samen met onze opdrachtgevers als woningbouwcorporaties, ontwikkelaars, bedrijven en gemeenten. Samen gaan we voor het beste, duurzame eindresultaat.

  • +600

    Gerealiseerde projecten

  • 56

    Werknemers

  • +50

    Jaar vakmanschap

Utiliteitspanden en woningen bouwen

We zijn goed georganiseerd, houden grip op de kosten en stáán voor onze planning. Onze communicatie? To the point en eerlijk. De woningen en utiliteitspanden die we opleveren voldoen aan de hoogste kwaliteit. De manier waarop we bouwen verandert, maar de manier waarop we werken niet: daadkrachtig en betrouwbaar. Dat is al ruim vijftig jaar zo en dat blijft zo.

Kijk, dit zijn onze projecten

Het mooie van ons bouwbedrijf is dat we alle expertise onder één dak hebben. Met onze mensen op de juiste plek en één aanspreekpunt voor de opdrachtgever werken we efficiënt en blijven we flexibel. Ons team van ervaren, talentvolle en betrokken mensen levert samen met onze opdrachtgever hartstikke mooie projecten op. Of we hier trots op zijn? Zeker!