In Nijnsel bouwt Bouwbedrijf van Stiphout aan een volledig energieneutraal schoolgebouw. Het schoolgebouw wordt gelijkvloers met natuurlijke steentinten en houten afwerking. Op het dak komen zonnepanelen en daaronder een grasmat die fungeert als natuurlijke airco. Het plan bestaat uit acht lokalen en twee leerpleinen. Op het leerplein kunnen leerlingen zelfstandig of in groepjes aan opdrachten werken. De klaslokalen zijn verbonden met het leerplein. In het nieuwe schoolgebouw is ruimte voor ongeveer 160 kinderen. De architect heeft in zijn ontwerp al rekening gehouden met toekomstige uitbreiding. 

Voor dit project zetten wij de BouwApp in. Hiermee houden wij u op de hoogte van de meest actuele informatie en ontwikkelingen omtrent de bouw. Om dit project te volgen download u de BouwApp gratis in de appstore (Google, Apple of Windows). U kunt het project vinden onder de naam 'Kindcentrum Nijnsel'.