Veiligheid en omgevingscommunicatie
Vaak vindt de nieuwbouw van een school of MFA plaats in een binnenstedelijk gebied en heeft het impact op de leefomgeving. Dan is het van essentieel belang dat je een goed plan hebt voor bereikbaarheid, leefbaarheid, veiligheid en communicatie. Als aannemer vinden wij het belangrijk om de buurt en andere stakeholders zo veel mogelijk te betrekken bij de realisatie. Een open en heldere communicatie spelen daarbij een belangrijk rol. Informeren, luisteren en feedback ontvangen; zo werken wij samen!
Scholenbouw op het hoogste niveau
We begrijpen heel goed dat er als gemeente of schoolbestuur veel op je afkomt bij de bouw van een nieuwe school. De begroting, het programma van eisen, architectonische voorwaarden, functionaliteiten van het gebouw, de manier van bouwen en de keuze van het bouwmateriaal. Elk onderdeel moet precies in elkaar passen. Wij zijn een ervaren aannemer op het gebied van scholenbouw. We weten als geen ander hoe we op tijd een prachtig schoolgebouw neerzetten. Duurzaam bouwen, een strakke planning, een realistische begroting én afstemming tussen alle partijen zijn essentieel.
Van Stiphout: ervaren aannemer in scholenbouw
De mogelijkheden voor jouw project bespreken?
De 4 zekerheden van Van Stiphout
-
1
Bewezen kwaliteit
Onze scholenbouw voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen in materiaal, vakmanschap, veiligheid, gezondheid en duurzaamheid. Kijk maar eens hier, hier en hier. Stuk voor stuk projecten waar we trots op zijn. Trots op de goede samenwerking én het eindresultaat.
-
2
Duidelijke communicatie
To the point en eerlijk: we houden van duidelijke communicatie. Wij zijn goed georganiseerd en stáán voor onze planning. Met onze mensen op de juiste plek werken we efficiënt en blijven we flexibel.
-
3
Ruim 50 jaar vakmanschap
Het is al even geleden dat ons bedrijf startte: in het jaar 1969. Toen Neil Armstrong als eerste mens een voet op de maan zette. En het zegt iets dat je als bouwbedrijf alle (economische) hoogte- en dieptepunten hebt doorstaan. Wij leveren vakmanschap. Al meer dan 50 jaar.
-
4
Een betrouwbare partner
De bewezen kwaliteit, duidelijke communicatie en ons vijftigjarig bestaan maken ons tot een bijzonder betrouwbare partner. Ons team van ervaren, talentvolle en betrokken mensen levert keer op keer uitstekende utiliteitsbouw op.
Veelgestelde vragen
Heb je een vraag over scholenbouw? Bekijk onze veelgestelde vragen en antwoorden. Mocht je vraag er niet tussen staan, neem dan gerust contact met ons op.
-
Wat is utiliteitsbouw?
Dat zijn gebouwen zonder woonbestemming. Denk aan kantoren, scholen, fabrieken, bedrijfspanden, winkels en zorginstellingen. -
Wat is duurzaam bouwen?
Hierbij wordt er rekening gehouden met de uitwerkingen op het milieu. Zowel tijdens het ontwerp, als tijdens de bouw. Ook wordt er gekeken naar het gebruik van het gebouw en de effecten op het milieu op de lange termijn. -
Wat zijn de voordelen van bouwen met duurzame materialen?
Het milieu wordt minder belast, zo is er minder uitstoot van broeikasgassen. Daarnaast heeft het voordelen voor de levensduur van een gebouw en de onderhoudskosten. -
Wat is een bouwteam?
Dat is de samenwerking tussen opdrachtgever, adviseurs en vertegenwoordigers van het bouwbedrijf. Het bouwteam werkt samen aan een ontwerp voor het project. -
Wat is industriebouw?
Zoals de naam al doet vermoeden gaat het hier om gebouwen bedoeld voor de industrie. Denk aan productiehallen, opslagruimtes en fabrieken. -
Wat is turn-key?
Dat betekent dat het project gebruiksklaar wordt opgeleverd. Het bouwbedrijf is dan verantwoordelijk voor de organisatie en de uitvoering.
Ervaren aannemer in utiliteitsbouw
Wij zijn een ervaren aannemer in utiliteitsbouw. Al meer dan 50 jaar leveren we vakmanschap. Opslagruimtes, kantoren, scholen, fabrieken, sporthallen, winkels en zorginstellingen. Panden om trots op te zijn.
Utiliteitsbouw draait om het complete plaatje. Van de begroting tot het programma van eisen, van de stedenbouwkundige en architectonische voorwaarden tot de functionaliteiten van het gebouw en de manier van bouwen tot de keuze van het bouwmateriaal. Elk project verdient het hoogst haalbare eindresultaat. Dat realiseren wij.
Duurzaam bouwen: Nóg een belangrijk onderwerp in utiliteitsbouw is duurzaamheid. Duurzaam bouwen is in de afgelopen jaren in een stroomversnelling geraakt. Het is naast een noodzakelijke investering in een beter klimaat ook een commerciële investering. Duurzaam bouwen levert op termijn geld op. Denk aan minder warmteverlies en het opwekken van eigen energie.
Tot slot zijn planning, een strakke, realistische begroting en afstemming tussen álle partijen in de utiliteitsbouw essentieel om (op tijd) tot een mooi eindresultaat te komen.