Woningbouw

 • Bouwbedrijf

Ervaren in seriematige woningbouw

Bouwen zit in ons DNA. We zijn ervaren in seriematige woningbouw. Dat doen we in opdracht van woningcorporaties, beleggers en ontwikkelaars. Samen maken we de mooiste woningen en appartementen. Het resultaat? Topwoningen waar mensen elke dag weer thuiskomen.

 

Samen sterker

Voor seriematige woningbouw werken we nauw samen met onze opdrachtgever. Ons uitgangpunt: samen sterker. We hebben alles in huis om het hele project zorgeloos te laten verlopen. Essentieel hierin is: ee­­n op-en-top voorbereiding, duidelijke communicatie met één aanspreekpunt, een eerlijke prijs én betrokken mensen.

Woningbouw & kopersbegeleiding

Het kopen van een woning is en blijft een superspannende gebeurtenis. We doen er alles aan om kopers hierin te begeleiden. Van een persoonlijk gesprek tot het samenstellen van een digitaal woningdossier en het organiseren van kijkdagen.

De 4 zekerheden van Van Stiphout

 1. 1

  Bewezen kwaliteit

  De woningbouwprojecten die we opleveren voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen in materiaalgebruik, vakmanschap en duurzaamheid. Kijk maar eens hier, hier en hier. Stuk voor stuk projecten waar we trots op zijn. Trots op de goede samenwerking en op het eindresultaat. Prachtwoningen waar iedere bewoner écht thuiskomt.

   

 2. 2

  Duidelijke communicatie

  We houden van duidelijke communicatie. To the point en eerlijk. We zijn goed georganiseerd en stáán voor onze planning. Met onze mensen op de juiste plek en één aanspreekpunt voor de opdrachtgever werken we efficiënt en blijven we flexibel.

 3. 3

  Ruim 50 jaar vakmanschap

  In 1969, het jaar dat Neil Armstrong als eerste mens een voet op de maan zette, startte ook ons bedrijf. Al even geleden dus. Het zegt iets, dat je als bouwbedrijf alle (economische) hoogte- en dieptepunten hebt doorstaan: we leveren vakmanschap. Al meer dan 50 jaar.

 4. 4

  Een betrouwbare partner

  De bewezen kwaliteit, duidelijke communicatie en ons vijftigjarig bestaan maken ons tot een bijzonder betrouwbare partner. Ons team van ervaren, talentvolle en betrokken mensen levert samen met onze opdrachtgever keer op een keer uitstekende seriematige woningbouwprojecten op.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over woningbouw? Bekijk onze veelgestelde vragen en antwoorden. Als je vraag er niet tussen staat, neem dan gerust contact met ons op.

 • Hoe gaat het bouwen van een woning in zijn werk?

  De bouw van een nieuwbouwwoning bestaat uit drie fases: de ruwbouw-, afbouw- en opleverfase. In de ruwbouwfase worden onder andere de fundering, muren, vloeren en het dak aangebracht. Na de ruwbouwfase start de afbouwfase. Deze fase draait om de afwerking. Als de hele woning klaar is lopen we samen punt voor punt alles na tot ieders tevredenheid, dat heet de opleverfase.
 • Wat is seriematige woningbouw?

  Het woord zegt het eigenlijk al: er worden meerdere woningen tegelijkertijd gebouwd.
 • Wat is duurzaam bouwen?

  Hierbij wordt er rekening gehouden met de uitwerkingen op het milieu. Zowel tijdens het ontwerp, als tijdens de bouw. Ook wordt er gekeken naar het gebruik van het gebouw en de effecten op het milieu op de lange termijn.
 • Wat is traditionele bouw?

  Dat is een stabiele, degelijke en solide manier van bouwen. Bij deze bouwmethode worden de gevels steen voor steen op de bouwplaats opgemetseld. Het voordeel van deze bouwmethode is de lange levensduur en goede isolatie.
 • Wat zijn de voordelen van bouwen met duurzame materialen?

  Het milieu wordt minder belast, zo is er minder uitstoot van broeikasgassen. Daarnaast heeft het voordelen voor de levensduur van een gebouw en de onderhoudskosten.