thumbnail

Gekozen als aannemer

  • Bouwbedrijf
  • Projectontwikkeling

30-10-2020

Bouwbedrijf van Stiphout door Jansen Bouwontwikkeling gekozen als aannemer voor de bouw van Fase 1 BijVianen

Bouwbedrijf van Stiphout is door Jansen Bouwontwikkeling gekozen als aannemer voor de eerste 38 woningen van BijVianen. Deze eerste fase bestaat uit 6 hoekwoningen, 13 tussenwoningen, 14 twee-onder-een-kapwoningen en 5 vrijstaande woningen. Het bouwbedrijf is inmiddels aan de slag met de werkvoorbereiding en het selecteren van de showrooms. Naar verwachting zal de bouw starten in het voorjaar van 2021.

Jeroen van Stiphout “We kijken erg uit naar de samenwerking met Jansen Bouwontwikkeling. We gaan samen een aantal mooie woningen bouwen waar mensen met veel plezier kunnen wonen en leven.

Over bij Vianen

BijVianen ligt in het jonge dorp Hoef en Haag, nabij Vianen. Het dorp bestaat uit drie karaktervolle wijken met elk een eigen identiteit. De komende jaren groeit het dorp gestaag door, naar ca. 1800 woningen in totaal. BijVianen bestaat uit totaal 160 nieuwbouwwoningen die in fases worden gebouwd.

Deel dit artikel

Heb je een vraag?

Mail ons direct

Kom eens langs

Download nu ons jaaroverzicht 2020!

Benieuwd naar wat we in 2020 hebben gerealiseerd? Download het jaaroverzicht.

    Blijf op de hoogte

    Wil je op de hoogte blijven van dit project? Laat je gegevens achter en wij informeren je wanneer er nieuws is. We sturen belangrijke informatie over het project, zoals updates over de ontwikkeling en de verkoop.