thumbnail

Internationale vrouwendag

  • Bouwbedrijf

05-03-2021

Op 8 maart is het internationale vrouwendag, de ideale dag om onze vrouwelijke collega’s in de spotlights te zetten. Het thema van dit jaar is ‘invloed met impact’.

Onze vrouwelijke collega’s vertegenwoordigen circa 15% van het personeelsbestand. Lang niet slecht als je je bedenkt dat het landelijk gemiddelde in de bouw al jaren op circa 10% ligt. Bij Bouwbedrijf van Stiphout zien we de voordelen van een goede mix tussen mannen en vrouwen. Er werken vrouwen in functies op kantoor en op de bouwplaats. Iets waar we dan ook trots op zijn. Bovendien weten ze genoeg redenen te bedenken waarom werken in de bouw bij Van Stiphout hen zo goed ligt en hoe zij met hun vrouwelijke energie impact maken op de werkvloer.

Anke van der Heijden, administratief medewerkster “De direct communicatie is iets wat me aanspreekt en waarom het werk en bedrijf me goed liggen.”

Anne van de Sande, kopersbegeleidster “De bouwsector spreekt mij aan omdat het toch een rauw randje heeft, het is toch (nog) een mannenwereld en dat past mij wel goed.”

Ruth van der Heijden, stagiaire communicatie “Ik vind het erg fijn dat Bouwbedrijf van Stiphout mij de kans heeft gegeven om hier te werken en dus een onderdeel is van mijn diploma.”

Suzanne van den Boom, uitvoerster “Bij bouwbedrijf van Stiphout krijg ik de kans om als vrouw door te groeien in de bouw.”

Deel dit artikel

Heb je een vraag?

Mail ons direct

Kom eens langs

Download nu ons jaaroverzicht 2020!

Benieuwd naar wat we in 2020 hebben gerealiseerd? Download het jaaroverzicht.