Update 31 maart 2020

Naar aanleiding van de coronamaatregelen die vanaf dinsdag 31 maart jl. van toepassing zijn, stellen wij tot 1 juni 2020 alle bijeenkomsten uit. Dit betekent dat fysieke bijeenkomsten zoals start verkoop nieuwbouwprojecten, viering start bouw en andere (commerciële) evenementen tot tenminste 1 juni a.s. niet doorgaan.

Bereikbaarheid en afspraken

We zijn op werkdagen gewoon telefonisch bereikbaar van 08.30 – 17.00 uur via het algemene telefoonnummer (0413) 47 34 88. Heb je een afspraak met een van onze medewerkers? Deze kan doorgaan maar wij snappen ook als je op dit moment een fysieke de afspraak niet wil laten doorgaan. Wellicht is een telefonische afspraak dan een optie. Gaat je afspraak door, dan gelden de volgende regels: 

 • Volg de richtlijnen van het RIVM en de maatregelen van de overheid;
 • Houd 1,5 meter afstand van anderen;
 • Houd je aan de richtlijnen Hygiëne en Infectiepreventie;
 • Schud geen handen;
 • Was regelmatig je handen. Vooral na hoesten, niezen of het neus snuiten;
 • Hoest/nies in een papieren zakdoekje of binnenkant van je elleboog.

Zeg de afspraak af bij de volgende symptomen: 

 • Keelpijn
 • Droge hoest
 • Neusverkoudheid
 • Ademhalingsklachten
 • Koorts

Werkzaamheden (nieuw)bouwprojecten

Tot op heden gaan de werkzaamheden op onze bouwplaatsen verder. Natuurlijk volgen onze medewerkers en onderaannemers op de bouwplaats de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Lees hier de aanvullende informatie die wij delen op de bouwplaatsen. We merken op dat toeleveranciers, als gevolg van de door de overheid genomen maatregelen, steeds meer moeite hebben om bouwmaterialen (tijdig) te leveren. Ook merken we dat steeds meer bouwplaats personeel thuisblijft vanwege verkoudheid en/of griepklachten. Van het buitenlandse bouwpersoneel zijn er steeds meer arbeiders die teruggaan naar hun thuisland door de sluiting van de grenzen. Deze situatie kan invloed hebben op voortgang van de bouw en de geplande opleveringen. Uiteraard zullen wij proberen dit zoveel mogelijk te beperken.

Inschrijven voor nieuwbouwprojecten

Voor wat betreft de projecten die al gepland zijn of binnenkort in de verkoop zijn of gaan: kijk op de betreffende projectwebsite. Via nieuwsbrieven en social mediakanalen houden wij geïnteresseerden op de hoogte en kunnen geïnteresseerden een verkoopbrochure aanvragen of downloaden. Bij vragen over het nieuwbouwproject kan contact worden opgenomen met de verkopende makelaar. Wij adviseren iedereen om eerst zo veel mogelijk vragen op een rijtje te zetten en daarna contact met de makelaar op te nemen omdat de makelaarskantoren door de coronamaatregelen ook beperkt bezet zijn. 

Een nieuwbouwwoning gekocht?

Heb je vragen over je afspraak met je kopersbegeleider van Bouwbedrijf van Stiphout of over opties van je nieuwbouwwoning? Via het kopersportaal kun je je vragen blijven stellen. We vragen om iets meer geduld bij het beantwoorden omdat de bezetting op kantoor beperkt is. Heb je vragen over (de afspraak of offerte) van je nieuwe keuken en/of badkamer? Neem dan contact op met de betreffende leverancier.

Nieuwbouwwoning recent opgeleverd?

Heb je vragen naar aanleiding van de oplevering of wil je weten hoe het met een melding staat? Mail jouw vraag naar je contactpersoon of naar info@van-stiphout.nl 

Pas goed op jezelf en je gezondheid!

 

Corona