De ondertekening van de overeenkomst voor buurtschap Jorishoeve voorziet in de bouw van 1 vrijstaande woning en 29 geschakelde huizen verdeeld over woonblokken van 3 en 4 woningen. De naam van dit project is Veghels Mooiste II. De verkoop van de nieuwe huizen start begin 2020 en de start bouw is medio 2020 gepland. Prijs vanaf 239.000 euro VON. Het is voor Bouwbedrijf Van Stiphout al het tweede project in Veghels Buiten: binnenkort starten ze met de bouw van 35 woningen in buurtschap Hubertshoeve.

Volle kracht vooruit
Wethouder Jan Goijaarts is blij met de ondertekening van de overeenkomst: “Hiermee zetten we alweer een mooie stap in Veghels Buiten. Er zit flinke vaart in. Dat is fijn, want er is ook veel behoefte aan betaalbare koopwoningen in onze gemeente. En Veghels Buiten is een erg mooie plek om te wonen. Lekker landelijk en toch overal dichtbij.” 

Veghels Mooiste I
De 35 koopwoningen in erfbuurtschap Hubertshoeve worden gebouwd in verschillende uitvoeringen en prijsklassen. Dit project heet Veghels Mooiste I en ligt aan de zuidkant van Veghels Buiten, op de hoek van Ham en Langsteeg. De huizen worden gebouwd in kleine groepjes rond een centraal erf. Aan de achterzijde kijken ze vrijwel allemaal uit over het groen van de omgeving. Er zijn nog enkele huizen te koop. Kijk voor meer info op www.veghelsbuiten.nl

Veghel Mooiste
nieuwbouw Veghel