Gisteren heeft directeur Jeroen van Stiphout zijn handtekening gezet onder een overeenkomst met de gemeente Boekel voor de ontwikkeling en bouw van 12 rijwoningen.

Het project bestaat uit tien tussenwoningen en twee hoekwoningen. De twee hoekwoningen worden verkocht voor een marktconforme prijs, de tien tussenliggende woningen blijven qua prijs onder de 170.000 euro vrij op naam. Deze woningen zijn bedoeld voor starters en/of één- en tweepersoons huishoudens. Ook in de toekomst moeten deze tussenwoningen starterswoningen blijven.

Robbert Bosje, ontwikkelmanager bij Gebr. van Stiphout projectontwikkeling: ‘We zijn erg blij dat we deze starterswoningen mogen ontwikkelen en bouwen omdat er veel behoefte is aan deze woningen. Woningen beneden de 170.000 zijn bijna niet te vinden in Brabant.'  

Binnenkort gaat de architect starten met het eerste schetsontwerp. Het afgeven van een planning is daarom op dit moment nog niet mogelijk.  

Mocht u interesse hebben in een woning? Dan kunt u een e-mail sturen naar info@van-stiphout.nl. Vermeld daarin de volgende gegevens:

Naam
Adresgegevens
Telefoonnummer
E-mailadres

 

Boekel
starterwoningen
nieuwbouw