Utrecht verwacht in 2040 meer dan 455.000 inwoners te hebben. Bouwbedrijf van Stiphout bouwt op meerder projecten mee aan deze groeiende stad waaronder op project Rijnvliet.

Aan de zuidzijde van Leidsche Rijn is Rijnvliet in ontwikkeling. Een groene en waterrijke woonwijk dicht bij de stad. Rijnvliet bestaat uit ca. 1100 woningen verdeeld over diverse deelplannen. Bouwbedrijf van Stiphout is verantwoordelijk voor de bouw van meer dan een derde van de woningen.

William van Kempen, projectleider Bouwbedrijf van Stiphout: “Rijnvliet is een omvangrijk bouwproject dat vraagt om een strakke regie en goede samenwerking. Het werk pakken we op met een ervaren projectteam. Binnen het projectteam is ieder verantwoordelijk voor een eigen  fase in het bouwproces. Samen zijn we altijd op zoek naar manieren op de kwaliteit van het project te waarborgen en waar mogelijk te verbeteren."

Het project verloopt volgens planning en inmiddels zijn de eerste fases opgeleverd en bewoond. Fase 4,5 en 6 zijn in aanbouw.