thumbnail

Ontwikkeling Copal-terrein Oisterwijk

  • Projectontwikkeling

15-03-2021

Vrijdag 12 februari 2021 tekenden Gebr. van Stiphout Projectontwikkeling en de familie Copal een overeenkomst voor de aankoop van het Copal-terrein aan de Ambachtsstraat in Oisterwijk.

Het terrein grenst aan de oostzijde van het nieuwbouwplan op het voormalig KVL-terrein (Koninklijke Verenigde Leder). Samen met de gemeente Oisterwijk gaat Van Stiphout deze locatie herontwikkelen tot een woongebied om zo het gebied ruimtelijk af te ronden. Zo zal er in de toekomst een mooie aansluiting komen met het centrum van Oisterwijk. De intentie is om hier grondgebonden woningen en appartementen te gaan ontwikkelen in verschillende prijsklassen, zodat het aansluit op de grote behoefte in Oisterwijk.

Ook bij de ontwikkeling van dit gebied willen we een meerwaarde creƫren voor gebruikers en omgeving. Daarbij hebben we oog voor architectuur, bouwkwaliteit en duurzaamheid.

Deel dit artikel

Heb je een vraag?

Mail ons direct

Kom eens langs

Download nu ons jaaroverzicht 2020!

Benieuwd naar wat we in 2020 hebben gerealiseerd? Download het jaaroverzicht.

    Blijf op de hoogte

    Wil je op de hoogte blijven van dit project? Laat je gegevens achter en wij informeren je wanneer er nieuws is. We sturen belangrijke informatie over het project, zoals updates over de ontwikkeling en de verkoop.