Over Van Stiphout

Al ruim 50 jaar een begrip!

Ons verhaal begint in 1969 als grondleggers en broers Gerard en Sjaak van Stiphout aan de slag gaan als zelfstandig aannemers in de bouw. We zijn een betrokken familiebedrijf met hart voor de zaak en jarenlange kennis en ervaring. In ruim 50 jaar ontwikkelden we onze organisatie tot een succesvol bouwer en ontwikkelaar met projecten in met name Midden- en Zuid-Nederland. Daarbij werken we nauw samen met onder andere gemeentes, architecten, stedenbouwkundigen en natuurlijk met de buurt. Samen gaan we voor het beste, duurzame eindresultaat voor de omgeving én voor onze toekomstige bewoners/ gebruikers. Want sámen kom je verder.

 

 

Waardevolle oplossingen

Samen met onze opdrachtgevers en partners zijn we steeds op zoek naar de meest waardevolle oplossingen die bijdragen aan een comfortabele, veilige en gezonde leef- en werkomgeving. Daarbij hechten we veel waarde aan klimaatvriendelijkheid en milieubewust ondernemen. De noodzaak om beter en anders om te gaan met onze planeet wordt elke dag duidelijker.

Certificeringen

Van Stiphout is ISO-9001 en VCA** gecertificeerd. VCA heeft betrekking op het beheersen en verbeteren van veiligheid, gezondheid en milieu. Met ISO-9001 borgen we dat bedrijfsprocessen volgens vastgestelde procedures verlopen en worden gecontroleerd. Deze procedures worden jaarlijks gecontroleerd door middel van interne en externe audits. Daarnaast zijn we aangesloten bij Bouwend Nederland, Woningborg en Woningbouwers NL. Bouwend Nederland is dé brancheorganisatie voor de bouw met als kwaliteitslabel voldoen aan strenge eisen op het gebied van vakmanschap en betrouwbaarheid. Woningborg zorgt dat elke bouwende Nederlander goed kan wonen door o.a. het waarborgen van woninggaranties en toetsing & toezicht. Woningbouwers NL is de vereniging voor en van woningbouwspecialisten.

Bouwen doe je samen

Bekijk onze bedrijfsvideo

Waarom samenwerken met Van Stiphout?