Over Van Stiphout

Dit is Van Stiphout

Onze organisatie bestaat uit Bouwbedrijf van Stiphout en Van Stiphout Projectontwikkeling. We zijn een betrokken familiebedrijf met hart voor de zaak, gevestigd in het Brabantse Sint-Oedenrode. Onze projecten vind je in heel Nederland met een focus op het midden en zuiden. We werken daarbij nauw samen met onder meer gemeenten, woningcorporaties, stedenbouwkundigen, architecten en de buurt. Samen gaan we voor het beste, duurzame eindresultaat voor de omgeving én voor onze toekomstige gebruikers en bewoners. Want sámen kom je verder.

kantoorpand van stiphout

Al ruim 50 jaar een begrip!

Ons verhaal begint in 1969 als grondleggers en broers Gerard en Sjaak van Stiphout aan de slag gaan als zelfstandig aannemers in de bouw. In de ruim 50 jaar van ons bestaan hebben we ons bewezen als solide bouwbedrijf met oog voor je belangen; we adviseren en begeleiden je in iedere fase van het project. Onze kracht als bouwbedrijf zit in projectmatige woningbouw en utiliteitsbouw. We hebben duizenden opleveringen verzorgd en bieden nog veel meer mensen jarenlang woon-, werk- en leerplezier. Hun enthousiaste reacties en de prachtige scores in ons continue klanttevredenheidonderzoek getuigen hiervan.

Projecten met optimaal ontwerp

Als ontwikkelaar brengen we al ruim een kwart eeuw grond, middelen en gebruiker bij elkaar om projecten op te leveren, die bijdragen aan maatschappelijke uitdagingen op de woningmarkt. Onze projectmatige woningen onderscheiden zich door een optimaal ontwerp voor de specifieke locatie en doelgroep met voldoende mogelijkheden om maatwerk toe te passen. Onze visie op ontwikkelen garandeert veelzijdigheid, kwaliteit en flexibiliteit, waardoor je nieuwbouwwoning meteen voelt als thuis.

Van Stiphout projectontwikkeling projectontwikkelaar woningbouw

Waardevolle oplossingen

Samen met onze opdrachtgevers en partners zijn we steeds op zoek naar de meest waardevolle oplossingen die bijdragen aan een comfortabele, veilige en gezonde leef- en werkomgeving. Daarbij hechten we veel waarde aan klimaatvriendelijkheid en milieubewust ondernemen. De noodzaak om beter en anders om te gaan met onze planeet wordt elke dag duidelijker.

Certificeringen

We zijn ISO-9001 en VCA** gecertificeerd. VCA betreft het beheersen en verbeteren van veiligheid, gezondheid en milieu. Met ISO-9001 borgen we onze bedrijfsprocessen in vastgestelde procedures, die jaarlijks worden gecontroleerd met interne en externe audits. Daarnaast zijn we aangesloten bij Bouwend Nederland, Woningborg en Woningbouwers NL. Bouwend Nederland is dé brancheorganisatie voor de bouw met als kwaliteitslabel voldoen aan strenge eisen op het gebied van vakmanschap en betrouwbaarheid. Woningborg zorgt dat elke bouwende Nederlander goed kan wonen door o.a. het waarborgen van woninggaranties en toetsing & toezicht. Woningbouwers NL is de vereniging voor en van woningbouwspecialisten.

Bouwbedrijf van Stiphout bouwplaats

Bouwen doe je samen

Bekijk onze bedrijfsvideo

Waarom samenwerken met Van Stiphout?