Duurzaam bouwen en ontwikkelen

Duurzame oplossingen

Samen met onze opdrachtgevers en partners zijn we steeds op zoek naar de meest waardevolle oplossingen die bijdragen aan een comfortabele, veilige gezonde leefomgeving. Dit doen we bijvoorbeeld door het ontwikkelen en bouwen van gasloze woonwijken en het leggen van zonnepanelen . Hiermee dragen we bij aan een leefomgeving, waarin ook onze kinderen en (achter)kleinkinderen veilig en gezond kunnen opgroeien. Benieuwd naar hoe onze oplossingen kunnen bijdragen aan jouw project?

Duurzaamheid begint bij onszelf

Duurzaamheid heeft niet alleen te maken met gebouwen die we ontwikkelen en realiseren. Duurzaam ondernemen begint bij onszelf. We hebben ons hoofdkantoor in Sint-Oedenrode volledig verduurzaamd waardoor we zelfvoorzienend zijn. De meer dan 200 zonnepanelen leveren op jaarbasis ruim 62.000 KWh aan elektrische energie op. Hiermee reduceren we de CO2 uitstoot met 11.6660 ton.

Samen duurzaam bouwen en ontwikkelen

Duurzaam bouwen en ontwikkelen is een van onze speerpunten. Wij maken altijd gebruik van hoogwaardige bouwmaterialen die meerdere mensenlevens meegaan. In onze bouwprojecten maken wij gebruik van verantwoord geproduceerd hout, het is dan ook niet zomaar dat wij een STIP-keurmerk hebben. Duurzaam betekent ook zorgvuldig omgaan met mensen en materialen. Door jarenlange ervaring hebben wij oog voor kosten –en energiebesparende constructies. Onze bewuste blik betekent samengevat: oog voor uw wensen, oog voor uw mensen en oog voor uw budget met als gezamenlijk doel het beste eindresultaat.

Dit doen we al op onze projecten