Duurzaam bouwen en ontwikkelen

Duurzame oplossingen

Samen met onze opdrachtgevers en partners zijn we steeds op zoek naar de meest waardevolle oplossingen die bijdragen aan een comfortabele, veilige gezonde leefomgeving. Dit doen we bijvoorbeeld door het ontwikkelen en bouwen van gasloze woonwijken en het leggen van zonnepanelen. Hiermee dragen we bij aan een leefomgeving, waarin ook onze kinderen en (achter)kleinkinderen veilig en gezond kunnen opgroeien. Benieuwd naar hoe onze oplossingen kunnen bijdragen aan jouw project?

Duurzaamheid begint bij onszelf

Duurzaamheid heeft niet alleen te maken met gebouwen die we ontwikkelen en realiseren. Duurzaam ondernemen begint bij onszelf. We hebben ons hoofdkantoor in Sint-Oedenrode volledig verduurzaamd waardoor we zelfvoorzienend zijn. De meer dan 200 zonnepanelen leveren op jaarbasis ruim 62.000 KWh aan elektrische energie op. Hiermee reduceren we de CO2 uitstoot met 11.6660 ton.

kantoorpand energiezuinig zelfvoorzienend zonnepanelen verduurzaamd

Mensen, wensen, milieu en budget

Duurzaam bouwen en ontwikkelen is een van onze speerpunten, die wij in de breedte benaderen. Onze bewuste blik betekent samengevat: oog voor wensen, mensen, milieu en budget met als gezamenlijk doel het beste eindresultaat. Wij maken gebruik van hoogwaardige bouwmaterialen die meerdere mensenlevens meegaan, zoals verantwoord geproduceerd hout. Ook het hergebruik van bouwmaterialen en zogenaamde biobased materialen passen wij toe. Vanuit onze jarenlange ervaring vertalen wij dit in kosten- en energiebesparende constructies.

Dit doen we al op onze projecten