Duurzaamheidsambitie

In Beek en Donk bouwden we voor woningcorporatie woCom dertien sociale huurwoningen in het project Beekse Akkers. Dit project bevindt zich aan de zuidkant van Beek en Donk tussen de Lieshoutseweg en de Oranjelaan. Het wordt de grootste woonwijk van gemeente Laarbeek. De dorpse en groene omgeving straalt rust en allure uit. Wocom had voor dit project een duurzaamheidsambitie die verder gaat dan het Bouwbesluit. De woningen zijn daarom gebouwd zonder gasaansluiting, zeer energiezuinig en ook nog eens betaalbaar.

Beek en Donk Beekse Akkers eengezinswoningen en seniorenwoningen nieuwbouw woonstichting woCom

Bouwstijl Haagse School

Het plan van de sociale woningbouw voor woCom bestaat uit twee blokken, gebouwd in de stijl van de Haagse School. Deze bouwstijl zie je terug in de sociale huurwoningen wat betreft het metselwerk en de horizontale lijnen in de gevel. Eén rij van acht gezinswoningen met twee woonlagen en kap is bedoeld voor drie- of meerpersoonshuishoudens.

Beek en Donk Beekse Akkers eengezinswoningen woonstichting woCom sociale huur

Seniorenwoningen

In het andere blok staan vijf levensloopbestendige woningen met tuin. Ze vormen een antwoord op onderzoek naar de lokale woningmarkt in Laarbeek, waaruit naar voren kwam dat er onder meer behoefte was aan grondgebonden seniorenwoningen. Deze huizen hebben één bouwlaag met kap. Ze beschikken over een slaapkamer en badkamer op de begane grond, zodat je hier gelijkvloers kan wonen. De levensloopwoningen hebben een vaste trap naar de zolder.

Beek en Donk Beekse Akkers seniorenwoningen nieuwbouw woonstichting woCom

Waarom samen
bouwen en ontwikkelen met Van Stiphout?

 1. 1

  Bewezen kwaliteit

  De woningbouw en utiliteitsprojecten die we bouwen en ontwikkelen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen in materiaalgebruik, vakmanschap en duurzaamheid. Kijk maar eens hier, hier en hier. Stuk voor stuk projecten waar we trots op zijn. Trots op de goede samenwerking en op het eindresultaat. Prachtwoningen waar iedere bewoner écht thuiskomt.

   

 2. 2

  Duidelijke communicatie

  We houden van duidelijke communicatie. To the point en eerlijk. We zijn goed georganiseerd en stáán voor onze planning. Met onze mensen op de juiste plek en één aanspreekpunt voor de opdrachtgever werken we efficiënt en blijven we flexibel

 3. 3

  Ruim 50 jaar vakmanschap

  In 1969, het jaar dat Neil Armstrong als eerste mens een voet op de maan zette, startte ook ons bedrijf. Al even geleden dus. Het zegt iets, dat je als bouwbedrijf alle (economische) hoogte- en dieptepunten hebt doorstaan: we leveren vakmanschap. Al meer dan 50 jaar.

 4. 4

  Een betrouwbare partner

  De bewezen kwaliteit, duidelijke communicatie en ons vijftigjarig bestaan maken ons tot een bijzonder betrouwbare partner. Ons team van ervaren, talentvolle en betrokken mensen levert samen met onze opdrachtgever keer op een keer uitstekende seriematige woningbouwprojecten op.

Van Stiphout realiseert samen met jou baanbrekende projecten in de utiliteitsbouw en projectmatige woningbouw.

 • 577

  Gerealiseerde projecten

 • 100+

  Project ontwikkelingen

 • 450+

  Tevreden opdrachtgevers

 • 1150

  Tevreden kopers

 • 63

  Gedreven werknemers

 • 50

  Jaar vakmanschap

Samen aan een mooi project beginnen?

Benieuwd naar wat we voor jouw project kunnen betekenen? Neem contact met ons op; wij vertellen je graag meer.