Dorps wonen nabij Vianen

In het hart van Nederland bouwden we het nieuwbouwproject BijVianen Fase 2, vlak bij de vestingstad Vianen, in het dorp Hoef en Haag. Fase 2 bestaat uit 43 rijkgedetailleerde woningen in diverse types: hoek- en tussenwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen. Achttien daarvan staan in het deelgebied Het Dorpshart en 25 woningen in de wijk De Erven. Niet alleen de woningmix is gevarieerd, ook de architectuur is divers, past mooi in de bestaande omgeving en spreekt bijzonder aan. Het afwerkingsniveau is hoog, iedere woning heeft een eigen identiteit en ieder straatbeeld toont samenhang in een natuurlijke omgeving.

Hoef en Haag BijVianen fase 1

Duurzaam en gasloos

Deze nieuwbouwwoningen bouwden we natuurlijk duurzaam en gasloos. Ze zijn energiezuinig, goed geïsoleerd en voorzien van een warmtepomp met bodembron, balansventilatie met warmterugwinning, zonnepanelen en vloerverwarming en -koeling. Optioneel zijn de woningen nóg energiezuiniger te maken, zelfs tot het niveau van energieneutraal.

Hoef en Haag BijVianen fase 2

Waarom samen
bouwen en ontwikkelen met Van Stiphout?

 1. 1

  Bewezen kwaliteit

  De woningbouw en utiliteitsprojecten die we bouwen en ontwikkelen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen in materiaalgebruik, vakmanschap en duurzaamheid. Kijk maar eens hier, hier en hier. Stuk voor stuk projecten waar we trots op zijn. Trots op de goede samenwerking en op het eindresultaat. Prachtwoningen waar iedere bewoner écht thuiskomt.

   

 2. 2

  Duidelijke communicatie

  We houden van duidelijke communicatie. To the point en eerlijk. We zijn goed georganiseerd en stáán voor onze planning. Met onze mensen op de juiste plek en één aanspreekpunt voor de opdrachtgever werken we efficiënt en blijven we flexibel

 3. 3

  Ruim 50 jaar vakmanschap

  In 1969, het jaar dat Neil Armstrong als eerste mens een voet op de maan zette, startte ook ons bedrijf. Al even geleden dus. Het zegt iets, dat je als bouwbedrijf alle (economische) hoogte- en dieptepunten hebt doorstaan: we leveren vakmanschap. Al meer dan 50 jaar.

 4. 4

  Een betrouwbare partner

  De bewezen kwaliteit, duidelijke communicatie en ons vijftigjarig bestaan maken ons tot een bijzonder betrouwbare partner. Ons team van ervaren, talentvolle en betrokken mensen levert samen met onze opdrachtgever keer op een keer uitstekende seriematige woningbouwprojecten op.

Van Stiphout realiseert samen met jou baanbrekende projecten in de utiliteitsbouw en projectmatige woningbouw.

 • 577

  Gerealiseerde projecten

 • 100+

  Project ontwikkelingen

 • 450+

  Tevreden opdrachtgevers

 • 1150

  Tevreden kopers

 • 63

  Gedreven werknemers

 • 50

  Jaar vakmanschap

Samen aan een mooi project beginnen?

Benieuwd naar wat we voor jouw project kunnen betekenen? Neem contact met ons op; wij vertellen je graag meer.