Dorps wonen nabij Vianen

Het nieuwbouwproject BijVianen bevindt zich in het dorp Hoef en Haag in een groene, waterrijke setting, vlak bij vestingstad Vianen. Deze eerste fase van het plan ligt in de karaktervolle wijk Het Lint en heeft een gevarieerd aanbod. Hier bouwden wij 38 woningen in diverse types: 6 hoekwoningen, 13 tussenwoningen, 14 twee-onder-een-kapwoningen en 5 vrijstaande woningen. Schippers Architecten BNA maakte het ontwerp. De architectuur kenmerkt zich door een dorpse, traditionele uitstraling en woningen met een meer landelijke jaren-’30-uitstraling. Variatie zit in het gevelbeeld met diverse steenkleuren, asymmetrische kappen en bijzondere accenten, zoals erkers en entrees.

Hoef en Haag BijVianen fase 1

Duurzame technieken

Alle woningen zijn energiezuinig, goed geïsoleerd en gasloos. Ze zijn voorzien van innovatieve, duurzame technieken, zoals een bodemwarmtepomp, balansventilatie met warmteterugwinning en vloerverwarming en -koeling. Ook bestaat de optie om woningen nog energiezuiniger te maken tot zelfs energieneutraal.

Hoef en Haag BijVianen fase 1

Waarom samen
bouwen en ontwikkelen met Van Stiphout?

 1. 1

  Bewezen kwaliteit

  De woningbouw en utiliteitsprojecten die we bouwen en ontwikkelen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen in materiaalgebruik, vakmanschap en duurzaamheid. Kijk maar eens hier, hier en hier. Stuk voor stuk projecten waar we trots op zijn. Trots op de goede samenwerking en op het eindresultaat. Prachtwoningen waar iedere bewoner écht thuiskomt.

   

 2. 2

  Duidelijke communicatie

  We houden van duidelijke communicatie. To the point en eerlijk. We zijn goed georganiseerd en stáán voor onze planning. Met onze mensen op de juiste plek en één aanspreekpunt voor de opdrachtgever werken we efficiënt en blijven we flexibel

 3. 3

  Ruim 50 jaar vakmanschap

  In 1969, het jaar dat Neil Armstrong als eerste mens een voet op de maan zette, startte ook ons bedrijf. Al even geleden dus. Het zegt iets, dat je als bouwbedrijf alle (economische) hoogte- en dieptepunten hebt doorstaan: we leveren vakmanschap. Al meer dan 50 jaar.

 4. 4

  Een betrouwbare partner

  De bewezen kwaliteit, duidelijke communicatie en ons vijftigjarig bestaan maken ons tot een bijzonder betrouwbare partner. Ons team van ervaren, talentvolle en betrokken mensen levert samen met onze opdrachtgever keer op een keer uitstekende seriematige woningbouwprojecten op.

Van Stiphout realiseert samen met jou baanbrekende projecten in de utiliteitsbouw en projectmatige woningbouw.

 • 577

  Gerealiseerde projecten

 • 100+

  Project ontwikkelingen

 • 450+

  Tevreden opdrachtgevers

 • 1150

  Tevreden kopers

 • 63

  Gedreven werknemers

 • 50

  Jaar vakmanschap

Samen aan een mooi project beginnen?

Benieuwd naar wat we voor jouw project kunnen betekenen? Neem contact met ons op; wij vertellen je graag meer.