Voor starters en doorstromers

De verkoop is gestart van Burgtse Buurt, een nieuwbouwwijk aan de rand van Boekel. Hier ontwikkelen we 36 nieuwbouwwoningen in acht typen voor starters tot doorstromers:

 • 14 starterswoningen, deels voor de scherpe prijs van €235.000 v.o.n.
 • 8 tweekappers
 • 1 geschakelde, vrijstaande woning
 • 7 boerderijwoningen, deels optioneel levensloopbestendig
 • 6 ruimere rijwoningen
Nieuwbouw Burgtse Buurt Boekel boerderijwoningen levensloopbestendig

Dicht bij faciliteiten én groen

Het dorp Boekel ligt in het oosten van Noord-Brabant, vlakbij Veghel, Gemert en Uden met ’s-Hertogenbosch, Eindhoven en Nijmegen op iets grotere afstand. Burgtse Buurt komt tussen de straat Burgt en uitbreidingsplan De Burgt. Hier woon je dicht bij faciliteiten én groen waar je geniet van een landelijke omgeving op nog geen kilometer afstand van het centrum. Zo heb je een keur aan faciliteiten binnen bereik (winkels, horeca, sport, scholen) en ontdek je net zo gemakkelijk de landerijen en natuur rondom.

boekel burgtse buurt project woningbouw nieuwbouw van stiphout

Waarom samen
bouwen en ontwikkelen met Van Stiphout?

 1. 1

  Bewezen kwaliteit

  De woningbouw en utiliteitsprojecten die we bouwen en ontwikkelen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen in materiaalgebruik, vakmanschap en duurzaamheid. Kijk maar eens hier, hier en hier. Stuk voor stuk projecten waar we trots op zijn. Trots op de goede samenwerking en op het eindresultaat. Prachtwoningen waar iedere bewoner écht thuiskomt.

   

 2. 2

  Duidelijke communicatie

  We houden van duidelijke communicatie. To the point en eerlijk. We zijn goed georganiseerd en stáán voor onze planning. Met onze mensen op de juiste plek en één aanspreekpunt voor de opdrachtgever werken we efficiënt en blijven we flexibel

 3. 3

  Ruim 50 jaar vakmanschap

  In 1969, het jaar dat Neil Armstrong als eerste mens een voet op de maan zette, startte ook ons bedrijf. Al even geleden dus. Het zegt iets, dat je als bouwbedrijf alle (economische) hoogte- en dieptepunten hebt doorstaan: we leveren vakmanschap. Al meer dan 50 jaar.

 4. 4

  Een betrouwbare partner

  De bewezen kwaliteit, duidelijke communicatie en ons vijftigjarig bestaan maken ons tot een bijzonder betrouwbare partner. Ons team van ervaren, talentvolle en betrokken mensen levert samen met onze opdrachtgever keer op een keer uitstekende seriematige woningbouwprojecten op.

Van Stiphout realiseert samen met jou baanbrekende projecten in de utiliteitsbouw en projectmatige woningbouw.

 • 577

  Gerealiseerde projecten

 • 100+

  Project ontwikkelingen

 • 450+

  Tevreden opdrachtgevers

 • 1150

  Tevreden kopers

 • 63

  Gedreven werknemers

 • 50

  Jaar vakmanschap

Samen aan een mooi project beginnen?

Benieuwd naar wat we voor jouw project kunnen betekenen? Neem contact met ons op; wij vertellen je graag meer.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van dit project? Laat je gegevens achter en wij informeren je wanneer er nieuws is. We sturen belangrijke informatie over het project, zoals updates over de ontwikkeling en de verkoop.