Opslagloods voor afvalbeheerder

Voor Cure Afvalbeheer bouwen we aan de Achtseweg Noord in Eindhoven een opslagloods ter aanvulling op hun nieuwe kantoorgebouw en Milieustraat Acht. Het betreft een loods met binnenopslag en aanvullend overdekte buitenopslag. Naast opslag van materialen vindt hier ook het laden en lossen plaats en het uitvoeren van gerelateerde werkzaamheden, zoals het onderhoud van materieel en het schoonmaken van hun vrachtwagens. Cure Afvalbeheer is een samenwerkingsverband van de gemeenten Eindhoven, Geldrop-Mierlo en Valkenswaard. De organisatie verzorgt het legen van de grijze, groene en ondergrondse containers en zorgt voor de gescheiden inzameling van oud papier, kunststof en glas. Daarnaast beheren ze vier milieustraten waar inwoners terecht kunnen met grof afval en klein chemisch afval.

Cure Afvalhebeer Eindhoven opslagloods bedrijfspand utiliteitsbouw

Duurzaam gebouw

De nieuwe loods sluit aan bij de duurzaamheidsambitie en visie van Cure: afval is een grondstof voor iets nieuws. Bij de bouw van de opslagloods passen we deze circulaire gedachte toe en zoeken we naar innovatieve oplossingen op het gebied van duurzaamheid en hergebruik. Zo voorzien we het gebouw van hergebruikte betonelementen en stellen we de gevelbekleding samen uit hout dat is vrijgekomen bij sloop van gebouwen. Dit hout laten we thermisch modificeren, wat het onderhoudsvrij maakt. Natuurlijk bouwen we het pand gasloos en energiezuinig met maximale hernieuwbare energieopwekking en -opslag.

Cure Afvalhebeer Eindhoven opslagloods bedrijfspand utiliteitsbouw

Waarom samen
bouwen en ontwikkelen met Van Stiphout?

 1. 1

  Bewezen kwaliteit

  De woningbouw en utiliteitsprojecten die we bouwen en ontwikkelen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen in materiaalgebruik, vakmanschap en duurzaamheid. Kijk maar eens hier, hier en hier. Stuk voor stuk projecten waar we trots op zijn. Trots op de goede samenwerking en op het eindresultaat. Prachtwoningen waar iedere bewoner écht thuiskomt.

   

 2. 2

  Duidelijke communicatie

  We houden van duidelijke communicatie. To the point en eerlijk. We zijn goed georganiseerd en stáán voor onze planning. Met onze mensen op de juiste plek en één aanspreekpunt voor de opdrachtgever werken we efficiënt en blijven we flexibel

 3. 3

  Ruim 50 jaar vakmanschap

  In 1969, het jaar dat Neil Armstrong als eerste mens een voet op de maan zette, startte ook ons bedrijf. Al even geleden dus. Het zegt iets, dat je als bouwbedrijf alle (economische) hoogte- en dieptepunten hebt doorstaan: we leveren vakmanschap. Al meer dan 50 jaar.

 4. 4

  Een betrouwbare partner

  De bewezen kwaliteit, duidelijke communicatie en ons vijftigjarig bestaan maken ons tot een bijzonder betrouwbare partner. Ons team van ervaren, talentvolle en betrokken mensen levert samen met onze opdrachtgever keer op een keer uitstekende seriematige woningbouwprojecten op.

Van Stiphout realiseert samen met jou baanbrekende projecten in de utiliteitsbouw en projectmatige woningbouw.

 • 577

  Gerealiseerde projecten

 • 100+

  Project ontwikkelingen

 • 450+

  Tevreden opdrachtgevers

 • 1150

  Tevreden kopers

 • 63

  Gedreven werknemers

 • 50

  Jaar vakmanschap

Samen aan een mooi project beginnen?

Benieuwd naar wat we voor jouw project kunnen betekenen? Neem contact met ons op; wij vertellen je graag meer.