Twintig erfwoningen

Aan de rand van het nieuwe woongebied Veghels Buiten bouwden we twintig woningen binnen het deelproject De Buitengaerd. Deze ruim opgezette woningen hebben een karakteristieke architectuur, waarbij bakstenen gevels, houten gevelbekleding en houten spanten elkaar afwisselen. De stoere, landelijke uitstraling past perfect in de omgeving. De twintig erfwoningen zijn onderverdeeld in twee vrijstaande woningen, twee levensloopbestendige woningen en zestien twee-onder-één-kap-woningen.

nieuwbouw veghels buiten de buitengaerd

Buurtschap in Veghels Buiten

De Buitengaerd is onderdeel van woongebied Veghels Buiten, dat ten noorden en zuiden van de Erpseweg een echte toevoeging is voor het dorp Veghel. Veghels Buiten kenmerkt zich door geclusterd bouwen; minidorpjes in het groen, net als vroeger de Brabantse gehuchten. Kleine en grotere buurtschappen binnen het project hebben elk een eigen identiteit. Buurtschap De Buitengaerd ligt aan de rand van Veghels Buiten, waardoor de woningen direct aan het groen liggen en bovendien met de rust van alleen bestemmingsverkeer. Kortom, alle ingrediënten voor een fantastische plek om te wonen en recreëren in een aangename, groene omgeving.

Waarom samen
bouwen en ontwikkelen met Van Stiphout?

 1. 1

  Bewezen kwaliteit

  De woningbouw en utiliteitsprojecten die we bouwen en ontwikkelen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen in materiaalgebruik, vakmanschap en duurzaamheid. Kijk maar eens hier, hier en hier. Stuk voor stuk projecten waar we trots op zijn. Trots op de goede samenwerking en op het eindresultaat. Prachtwoningen waar iedere bewoner écht thuiskomt.

   

 2. 2

  Duidelijke communicatie

  We houden van duidelijke communicatie. To the point en eerlijk. We zijn goed georganiseerd en stáán voor onze planning. Met onze mensen op de juiste plek en één aanspreekpunt voor de opdrachtgever werken we efficiënt en blijven we flexibel

 3. 3

  Ruim 50 jaar vakmanschap

  In 1969, het jaar dat Neil Armstrong als eerste mens een voet op de maan zette, startte ook ons bedrijf. Al even geleden dus. Het zegt iets, dat je als bouwbedrijf alle (economische) hoogte- en dieptepunten hebt doorstaan: we leveren vakmanschap. Al meer dan 50 jaar.

 4. 4

  Een betrouwbare partner

  De bewezen kwaliteit, duidelijke communicatie en ons vijftigjarig bestaan maken ons tot een bijzonder betrouwbare partner. Ons team van ervaren, talentvolle en betrokken mensen levert samen met onze opdrachtgever keer op een keer uitstekende seriematige woningbouwprojecten op.

Van Stiphout realiseert samen met jou baanbrekende projecten in de utiliteitsbouw en projectmatige woningbouw.

 • 577

  Gerealiseerde projecten

 • 100+

  Project ontwikkelingen

 • 450+

  Tevreden opdrachtgevers

 • 1150

  Tevreden kopers

 • 63

  Gedreven werknemers

 • 50

  Jaar vakmanschap

Samen aan een mooi project beginnen?

Benieuwd naar wat we voor jouw project kunnen betekenen? Neem contact met ons op; wij vertellen je graag meer.