Een gevarieerd woningaanbod

Op de locatie van de voormalig autogarage Driessen in Valkenswaard ontwikkelden en bouwen we 16 rijwoningen en 46 appartementen met parkeerkelder. Met project de Valkenier krijgt Valkenswaard er een mooi en gevarieerd woningaanbod bij. De verschillende oppervlakten bieden een interessant woonproduct voor diverse doelgroepen. Bijna alles is verkocht; er zijn nog slechts enkele appartementen beschikbaar. Naar verwachting zijn alle rijwoningen en appartementen in het tweede kwartaal van 2024 opgeleverd.

Valkenswaard de Valkenier uit de steigers

Een kijkje achter de bouwhekken

Volg het project de Valkenier via de BouwApp en krijg een uniek kijkje achter de bouwhekken. Om het project te volgen neem je de volgende stappen:

 • download de BouwApp gratis in de App Store (Apple) of de Google Play Store (Android),
 • ga naar ‘zoek project’ en zoek op ‘de Valkenier’.
 • Daarna selecteer je het project en voeg je het plan met het sterretje toe aan je favorieten.

De BouwApp kun je ook raadplegen via je webbrowser.

bouwapp

Klaar voor een duurzame toekomst

Bij de ontwikkeling van de appartementen en woningen is óók gekeken naar de duurzaamheid. Zo leveren we de woningen en appartementen gasloos op en beschikken ze over een warmtepomp voor het verwarmen van de woning en het warmtapwater. Je ziet, duurzaamheid en comfort gaan op deze manier hand in hand.

Waarom samen
bouwen en ontwikkelen met Van Stiphout?

 1. 1

  Bewezen kwaliteit

  De woningbouw en utiliteitsprojecten die we bouwen en ontwikkelen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen in materiaalgebruik, vakmanschap en duurzaamheid. Kijk maar eens hier, hier en hier. Stuk voor stuk projecten waar we trots op zijn. Trots op de goede samenwerking en op het eindresultaat. Prachtwoningen waar iedere bewoner écht thuiskomt.

   

 2. 2

  Duidelijke communicatie

  We houden van duidelijke communicatie. To the point en eerlijk. We zijn goed georganiseerd en stáán voor onze planning. Met onze mensen op de juiste plek en één aanspreekpunt voor de opdrachtgever werken we efficiënt en blijven we flexibel

 3. 3

  Ruim 50 jaar vakmanschap

  In 1969, het jaar dat Neil Armstrong als eerste mens een voet op de maan zette, startte ook ons bedrijf. Al even geleden dus. Het zegt iets, dat je als bouwbedrijf alle (economische) hoogte- en dieptepunten hebt doorstaan: we leveren vakmanschap. Al meer dan 50 jaar.

 4. 4

  Een betrouwbare partner

  De bewezen kwaliteit, duidelijke communicatie en ons vijftigjarig bestaan maken ons tot een bijzonder betrouwbare partner. Ons team van ervaren, talentvolle en betrokken mensen levert samen met onze opdrachtgever keer op een keer uitstekende seriematige woningbouwprojecten op.

Van Stiphout realiseert samen met jou baanbrekende projecten in de utiliteitsbouw en projectmatige woningbouw.

 • 577

  Gerealiseerde projecten

 • 100+

  Project ontwikkelingen

 • 450+

  Tevreden opdrachtgevers

 • 1150

  Tevreden kopers

 • 63

  Gedreven werknemers

 • 50

  Jaar vakmanschap

Samen aan een mooi project beginnen?

Benieuwd naar wat we voor jouw project kunnen betekenen? Neem contact met ons op; wij vertellen je graag meer.