Ontwerp 13 woningen

Inbo Architecten is verantwoordelijk voor het moderne ontwerp van de woningen in nieuwbouwplan De Waterbloem. De 13 woningen zijn verdeeld over drie woonblokken. Door het creëren van woonblokken ontstaat er voor de bestaande wijk lucht en een vrij zicht op het kanaal. Bovendien zorgt de ligging aan het Wilhelminakanaal ervoor dat het voor de toekomstige bewoners een fantastische plek is om te wonen en te leven.

De Waterbloem ligt aan de Kanaalzone in Son en bevindt zich tussen de Begoniastraat en Kanaaldijk Noord. Alles op fietsafstand: winkels, bushaltes, eetgelegenheden en prachtige natuur. Snel wat nodig? Binnen 1 minuut ben je bij de dichtstbijzijnde supermarkt. Wil je lekker even tot rust komen? Wandel dan op de nabijgelegen Sonse heide.

Een kijkje achter de schermen

Via de BouwApp geven wij een uniek kijkje achter de schermen van het project De Waterbloem. Om het project te volgen neem je de volgende stappen: download de BouwApp gratis in de App Store (Apple) of Google Play Store (Android), zoek op projectnaam ‘De Waterbloem’, klik door naar het project en activeer de ster bij ‘Volgen’ om het project in je favorieten te zetten. De BouwApp kun je ook raadplegen via je webbrowser.

Waarom samen
bouwen en ontwikkelen met Van Stiphout?

 1. 1

  Bewezen kwaliteit

  De woningbouw en utiliteitsprojecten die we bouwen en ontwikkelen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen in materiaalgebruik, vakmanschap en duurzaamheid. Kijk maar eens hier, hier en hier. Stuk voor stuk projecten waar we trots op zijn. Trots op de goede samenwerking en op het eindresultaat. Prachtwoningen waar iedere bewoner écht thuiskomt.

   

 2. 2

  Duidelijke communicatie

  We houden van duidelijke communicatie. To the point en eerlijk. We zijn goed georganiseerd en stáán voor onze planning. Met onze mensen op de juiste plek en één aanspreekpunt voor de opdrachtgever werken we efficiënt en blijven we flexibel

 3. 3

  Ruim 50 jaar vakmanschap

  In 1969, het jaar dat Neil Armstrong als eerste mens een voet op de maan zette, startte ook ons bedrijf. Al even geleden dus. Het zegt iets, dat je als bouwbedrijf alle (economische) hoogte- en dieptepunten hebt doorstaan: we leveren vakmanschap. Al meer dan 50 jaar.

 4. 4

  Een betrouwbare partner

  De bewezen kwaliteit, duidelijke communicatie en ons vijftigjarig bestaan maken ons tot een bijzonder betrouwbare partner. Ons team van ervaren, talentvolle en betrokken mensen levert samen met onze opdrachtgever keer op een keer uitstekende seriematige woningbouwprojecten op.

Van Stiphout realiseert samen met jou baanbrekende projecten in de utiliteitsbouw en projectmatige woningbouw.

 • 577

  Gerealiseerde projecten

 • 100+

  Project ontwikkelingen

 • 450+

  Tevreden opdrachtgevers

 • 1150

  Tevreden kopers

 • 63

  Gedreven werknemers

 • 50

  Jaar vakmanschap

Samen aan een mooi project beginnen?

Benieuwd naar wat we voor jouw project kunnen betekenen? Neem contact met ons op; wij vertellen je graag meer.