Een interessant woonaanbod

Op de locatie waar nu nog de voormalig Houthandel Mol staat, ontwikkelt van Stiphout op loopafstand van het centrum van Horst een nieuwbouwproject met appartementen en levensloopbestendige patiowoningen.  De bestaande villa krijgt een tweede leven als appartementencomplex, hierin worden drie woningen gerealiseerd. Op het achterterrein komen tien levensloopbestendige patiowoningen en aan de Venloseweg/Van Douverenstraat komt een appartementencomplex met 17 fraaie koopappartementen en 9 sociale huurappartementen. De huurwoningen worden straks verhuurd door Wonen Limburg.

Authentiek en modern wonen

Het ontwerp van het plan wordt verzorgd door Marquart Architecten uit Raamsdonksveer. Met respect voor de omgeving, maakte zij een ontwerp waarin het bestaande woonhuis getransformeerd wordt naar een gebouw met appartementen maar daarbij zijn karakteristieken uitstraling behoudt. Aan de Venloseweg/ Van Douverenstraat komt een appartementencomplex met een hedendaagse en toekomstbestendige uitstraling. Ook de patiowoningen, op het achter terrein, voldoen hieraan.

Waarom samen
bouwen en ontwikkelen met Van Stiphout?

 1. 1

  Bewezen kwaliteit

  De woningbouw en utiliteitsprojecten die we bouwen en ontwikkelen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen in materiaalgebruik, vakmanschap en duurzaamheid. Kijk maar eens hier, hier en hier. Stuk voor stuk projecten waar we trots op zijn. Trots op de goede samenwerking en op het eindresultaat. Prachtwoningen waar iedere bewoner écht thuiskomt.

   

 2. 2

  Duidelijke communicatie

  We houden van duidelijke communicatie. To the point en eerlijk. We zijn goed georganiseerd en stáán voor onze planning. Met onze mensen op de juiste plek en één aanspreekpunt voor de opdrachtgever werken we efficiënt en blijven we flexibel

 3. 3

  Ruim 50 jaar vakmanschap

  In 1969, het jaar dat Neil Armstrong als eerste mens een voet op de maan zette, startte ook ons bedrijf. Al even geleden dus. Het zegt iets, dat je als bouwbedrijf alle (economische) hoogte- en dieptepunten hebt doorstaan: we leveren vakmanschap. Al meer dan 50 jaar.

 4. 4

  Een betrouwbare partner

  De bewezen kwaliteit, duidelijke communicatie en ons vijftigjarig bestaan maken ons tot een bijzonder betrouwbare partner. Ons team van ervaren, talentvolle en betrokken mensen levert samen met onze opdrachtgever keer op een keer uitstekende seriematige woningbouwprojecten op.

Van Stiphout realiseert samen met jou baanbrekende projecten in de utiliteitsbouw en projectmatige woningbouw.

 • 577

  Gerealiseerde projecten

 • 100+

  Project ontwikkelingen

 • 450+

  Tevreden opdrachtgevers

 • 1150

  Tevreden kopers

 • 63

  Gedreven werknemers

 • 50

  Jaar vakmanschap

Samen aan een mooi project beginnen?

Benieuwd naar wat we voor jouw project kunnen betekenen? Neem contact met ons op; wij vertellen je graag meer.