Een interessant woonaanbod

Het nieuwbouwplan Disselhoff (later veranderd in ‘Disselhof’) is een eigen ontwikkeling van Van Stiphout als projectontwikkelaar. Het project op loopafstand van het centrum van Horst bestaat uit 26 appartementen en 10 levensloopbestendige patiowoningen. Het appartementengebouw met zeventien fraaie koopappartementen en negen sociale huurappartementen ligt aan de rotonde met de Venloseweg/ Van Douverenstraat. De appartementen voor sociale huur verzorgt Wonen Limburg. De patiowoningen liggen iets meer naar achter op het terrein.

Horst Disselhoff nieuwbouw appartementen patiowoningen sociale woningbouw

Authentiek en modern wonen

Marquart Architecten uit Raamsdonksveer tekende het ontwerp van het plan. Met respect voor de omgeving, maakten zij een ontwerp dat karakteristieke elementen verenigt met een hedendaagse en toekomstbestendige uitstraling. Dit vertaalt zich naar authentieke materialen in een modern jasje, aansluitend bij de geschiedenis van deze plek en tegelijkertijd bij de moderne woonwensen van grote balkons of dakterrassen, brede puien en een sterke relatie met buiten vanuit de woning.

Limburg Horst Disselhoff nieuwbouw patiowoningen

Waarom samen
bouwen en ontwikkelen met Van Stiphout?

 1. 1

  Bewezen kwaliteit

  De woningbouw en utiliteitsprojecten die we bouwen en ontwikkelen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen in materiaalgebruik, vakmanschap en duurzaamheid. Kijk maar eens hier, hier en hier. Stuk voor stuk projecten waar we trots op zijn. Trots op de goede samenwerking en op het eindresultaat. Prachtwoningen waar iedere bewoner écht thuiskomt.

   

 2. 2

  Duidelijke communicatie

  We houden van duidelijke communicatie. To the point en eerlijk. We zijn goed georganiseerd en stáán voor onze planning. Met onze mensen op de juiste plek en één aanspreekpunt voor de opdrachtgever werken we efficiënt en blijven we flexibel

 3. 3

  Ruim 50 jaar vakmanschap

  In 1969, het jaar dat Neil Armstrong als eerste mens een voet op de maan zette, startte ook ons bedrijf. Al even geleden dus. Het zegt iets, dat je als bouwbedrijf alle (economische) hoogte- en dieptepunten hebt doorstaan: we leveren vakmanschap. Al meer dan 50 jaar.

 4. 4

  Een betrouwbare partner

  De bewezen kwaliteit, duidelijke communicatie en ons vijftigjarig bestaan maken ons tot een bijzonder betrouwbare partner. Ons team van ervaren, talentvolle en betrokken mensen levert samen met onze opdrachtgever keer op een keer uitstekende seriematige woningbouwprojecten op.

Van Stiphout realiseert samen met jou baanbrekende projecten in de utiliteitsbouw en projectmatige woningbouw.

 • 577

  Gerealiseerde projecten

 • 100+

  Project ontwikkelingen

 • 450+

  Tevreden opdrachtgevers

 • 1150

  Tevreden kopers

 • 63

  Gedreven werknemers

 • 50

  Jaar vakmanschap

Samen aan een mooi project beginnen?

Benieuwd naar wat we voor jouw project kunnen betekenen? Neem contact met ons op; wij vertellen je graag meer.