Dune Drunen

Aan de Grotestraat 156a in Drunen, op de locatie van de oude Aldi supermarkt, zijn 24 nieuwbouwappartementen gebouwd. Alle appartementen zijn koopappartementen en bieden een fijn en comfortabel thuis voor de nieuwe bewoners. Door voorzieningen als een lift en een elektrische toegangsdeur zijn de gezamenlijke ruimtes in het gebouw ook voor iedereen toegankelijk.

appartementen dune drunen

Refererend aan de Drunense Duinen

Het nieuwbouwproject draagt de naam ‘Dune’, refererend aan de Drunense Duinen. “Duurzaamheid en natuur vinden we belangrijk, dus deze appartementen zijn voorbereid op de toekomst met zonnepanelen en zonder gasaansluiting.” Bouwbedrijf Gebr. van Stiphout uit Sint-Oedenrode is verantwoordelijk voor de realisatie van het plan. “Wij zijn er van overtuigd dat we een mooi nieuw stukje Drunen hebben gemaakt!”, aldus Jeroen van Stiphout.

Waarom samen
bouwen en ontwikkelen met Van Stiphout?

 1. 1

  Bewezen kwaliteit

  De woningbouw en utiliteitsprojecten die we bouwen en ontwikkelen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen in materiaalgebruik, vakmanschap en duurzaamheid. Kijk maar eens hier, hier en hier. Stuk voor stuk projecten waar we trots op zijn. Trots op de goede samenwerking en op het eindresultaat. Prachtwoningen waar iedere bewoner écht thuiskomt.

   

 2. 2

  Duidelijke communicatie

  We houden van duidelijke communicatie. To the point en eerlijk. We zijn goed georganiseerd en stáán voor onze planning. Met onze mensen op de juiste plek en één aanspreekpunt voor de opdrachtgever werken we efficiënt en blijven we flexibel

 3. 3

  Ruim 50 jaar vakmanschap

  In 1969, het jaar dat Neil Armstrong als eerste mens een voet op de maan zette, startte ook ons bedrijf. Al even geleden dus. Het zegt iets, dat je als bouwbedrijf alle (economische) hoogte- en dieptepunten hebt doorstaan: we leveren vakmanschap. Al meer dan 50 jaar.

 4. 4

  Een betrouwbare partner

  De bewezen kwaliteit, duidelijke communicatie en ons vijftigjarig bestaan maken ons tot een bijzonder betrouwbare partner. Ons team van ervaren, talentvolle en betrokken mensen levert samen met onze opdrachtgever keer op een keer uitstekende seriematige woningbouwprojecten op.

Van Stiphout realiseert samen met jou baanbrekende projecten in de utiliteitsbouw en projectmatige woningbouw.

 • 577

  Gerealiseerde projecten

 • 100+

  Project ontwikkelingen

 • 450+

  Tevreden opdrachtgevers

 • 1150

  Tevreden kopers

 • 63

  Gedreven werknemers

 • 50

  Jaar vakmanschap

Samen aan een mooi project beginnen?

Benieuwd naar wat we voor jouw project kunnen betekenen? Neem contact met ons op; wij vertellen je graag meer.