Tussen dorp en landerijen

Aan de noordzijde van Oirschot bouwen we in opdracht van Van Wanrooij 37 woningen, waarvan 24 ruime tweekappers en 13 rij- en hoekwoningen. Dit project, ter hoogte van de Kempenweg en de Oude Grintweg, vormt straks een overgang tussen de kern Oirschot en de landelijke omgeving. Het totale gebied omvat zo’n 170 woningen.

oirschot ekerschot nieuwbouw woningbouw

Blik achter de bouwhekken

Via de BouwApp geven wij vanaf de start van de bouw een uniek kijkje achter de bouwhekken. Om het project Ekerschot te volgen, neem je de volgende stappen:

 • download de BouwApp gratis in Google Play of de App Store
 • klik op het loepje bij ‘Ontdek’ en zoek op ‘Ekerschot’
 • open het project
 • voeg het project toe aan je favorieten door op de ster bij ‘Volgen’ te klikken.

 

Je kan de BouwApp ook raadplegen via je webbrowser.

bouwapp

Waarom samen
bouwen en ontwikkelen met Van Stiphout?

 1. 1

  Bewezen kwaliteit

  De woningbouw en utiliteitsprojecten die we bouwen en ontwikkelen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen in materiaalgebruik, vakmanschap en duurzaamheid. Kijk maar eens hier, hier en hier. Stuk voor stuk projecten waar we trots op zijn. Trots op de goede samenwerking en op het eindresultaat. Prachtwoningen waar iedere bewoner écht thuiskomt.

   

 2. 2

  Duidelijke communicatie

  We houden van duidelijke communicatie. To the point en eerlijk. We zijn goed georganiseerd en stáán voor onze planning. Met onze mensen op de juiste plek en één aanspreekpunt voor de opdrachtgever werken we efficiënt en blijven we flexibel

 3. 3

  Ruim 50 jaar vakmanschap

  In 1969, het jaar dat Neil Armstrong als eerste mens een voet op de maan zette, startte ook ons bedrijf. Al even geleden dus. Het zegt iets, dat je als bouwbedrijf alle (economische) hoogte- en dieptepunten hebt doorstaan: we leveren vakmanschap. Al meer dan 50 jaar.

 4. 4

  Een betrouwbare partner

  De bewezen kwaliteit, duidelijke communicatie en ons vijftigjarig bestaan maken ons tot een bijzonder betrouwbare partner. Ons team van ervaren, talentvolle en betrokken mensen levert samen met onze opdrachtgever keer op een keer uitstekende seriematige woningbouwprojecten op.

Van Stiphout realiseert samen met jou baanbrekende projecten in de utiliteitsbouw en projectmatige woningbouw.

 • 577

  Gerealiseerde projecten

 • 100+

  Project ontwikkelingen

 • 450+

  Tevreden opdrachtgevers

 • 1150

  Tevreden kopers

 • 63

  Gedreven werknemers

 • 50

  Jaar vakmanschap

Samen aan een mooi project beginnen?

Benieuwd naar wat we voor jouw project kunnen betekenen? Neem contact met ons op; wij vertellen je graag meer.