Van loodsen tot kantoor- en vergaderruimtes

In opdracht van Gemeente Maashorst hebben we de gemeentewerf in Uden verbouwd. De buitenschil is blijven staan, terwijl we het gebouw van binnen helemaal hebben gestript. Bij de renovatie hebben we enkele loodsen omgebouwd tot moderne kantoor- en vergaderruimtes. Net als voor het gemeentehuis, tekende Thomas Architecten voor het ontwerp, zodat beide gebouwen dezelfde uitstraling hebben.

verbouwing renovatie gemeentewerf uden maashorst bouwbedrijf utiliteitsbouw

Doorgaande werkzaamheden werf

De gemeentewerf is een bedrijvig terrein waar alles wordt geregeld rond bijvoorbeeld het openbaar groen, bestrating en verlichting. Tijdens de verbouwing gingen deze werkzaamheden van de milieustraat ter plaatse door. Een uitdaging die heel goed uitpakte, want de samenwerking werd vanuit alle kanten als zeer positief ervaren.

renovatie verbouwing gemeentewerf uden maashorst utiliteitsbouw

Waarom samen
bouwen en ontwikkelen met Van Stiphout?

 1. 1

  Bewezen kwaliteit

  De woningbouw en utiliteitsprojecten die we bouwen en ontwikkelen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen in materiaalgebruik, vakmanschap en duurzaamheid. Kijk maar eens hier, hier en hier. Stuk voor stuk projecten waar we trots op zijn. Trots op de goede samenwerking en op het eindresultaat. Prachtwoningen waar iedere bewoner écht thuiskomt.

   

 2. 2

  Duidelijke communicatie

  We houden van duidelijke communicatie. To the point en eerlijk. We zijn goed georganiseerd en stáán voor onze planning. Met onze mensen op de juiste plek en één aanspreekpunt voor de opdrachtgever werken we efficiënt en blijven we flexibel

 3. 3

  Ruim 50 jaar vakmanschap

  In 1969, het jaar dat Neil Armstrong als eerste mens een voet op de maan zette, startte ook ons bedrijf. Al even geleden dus. Het zegt iets, dat je als bouwbedrijf alle (economische) hoogte- en dieptepunten hebt doorstaan: we leveren vakmanschap. Al meer dan 50 jaar.

 4. 4

  Een betrouwbare partner

  De bewezen kwaliteit, duidelijke communicatie en ons vijftigjarig bestaan maken ons tot een bijzonder betrouwbare partner. Ons team van ervaren, talentvolle en betrokken mensen levert samen met onze opdrachtgever keer op een keer uitstekende seriematige woningbouwprojecten op.

Van Stiphout realiseert samen met jou baanbrekende projecten in de utiliteitsbouw en projectmatige woningbouw.

 • 577

  Gerealiseerde projecten

 • 100+

  Project ontwikkelingen

 • 450+

  Tevreden opdrachtgevers

 • 1150

  Tevreden kopers

 • 63

  Gedreven werknemers

 • 50

  Jaar vakmanschap

Samen aan een mooi project beginnen?

Benieuwd naar wat we voor jouw project kunnen betekenen? Neem contact met ons op; wij vertellen je graag meer.