In het hart van het centrum

Wonen in Hart van Rooi, is wonen midden in het centrum van Sint-Oedenrode, een bruisende plaats vol historie. Hier geniet je van het Brabantse land op z’n mooist. De karakteristieke aanzichten vormen een perfect decor voor eindeloos woonplezier. Het historische centrum biedt een gevarieerd aanbod aan dagelijkse voorzieningen, winkels en horeca. Het bloeiende, lokale verenigingsleven kent een breed en kwalitatief aanbod voor jong en oud, terwijl de natuur van het Dommeldal of het Vresselse Bos lonkt om heerlijk te wandelen of fietsen. Bovendien brengen diverse uitvalswegen je naar steden als Eindhoven en ‘s-Hertogenbosch.

Appartementen, stallingsruimte en commerciële ruimte

Het plan ‘Hart van Rooi’ in het centrum van Sint-Oedenrode bestaat uit twee gebouwen met in totaal 56 appartementen, stallingsruimte en commerciële ruimte. In het gebouw aan de Markt komen 27 koopappartementen (100% verkocht). Ondergronds is voor de koopappartementen een garage met stallingsruimte beschikbaar. Op de begane grond van dit gebouw is commerciële ruimte voorzien aan de voorzijde met daarachter bergingen en vijf appartementen. De overige koopappartementen bevinden zich op de drie lagen daarboven, rond een daktuin. De 29 appartementen aan het Kapittelhof zijn bestemd voor de sociale huur via woningcorporatie Woonmeij.

appartementen hart van rooi sint-oedenrode woningen

Blik achter de bouwhekken

Via de BouwApp geven wij een uniek kijkje achter de schermen van het project Hart van Rooi. Om het project te volgen neem je de volgende stappen:

 • download de BouwApp gratis in de App Store (Apple) of Google Play Store (Android)
 • zoek op projectnaam ‘Hart van Rooi’
 • klik door naar het project en activeer de ster bij ‘Volgen’ om het project in je favorieten te zetten

De BouwApp kun je ook raadplegen via je webbrowser.

bouwapp

Waarom samen
bouwen en ontwikkelen met Van Stiphout?

 1. 1

  Bewezen kwaliteit

  De woningbouw en utiliteitsprojecten die we bouwen en ontwikkelen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen in materiaalgebruik, vakmanschap en duurzaamheid. Kijk maar eens hier, hier en hier. Stuk voor stuk projecten waar we trots op zijn. Trots op de goede samenwerking en op het eindresultaat. Prachtwoningen waar iedere bewoner écht thuiskomt.

   

 2. 2

  Duidelijke communicatie

  We houden van duidelijke communicatie. To the point en eerlijk. We zijn goed georganiseerd en stáán voor onze planning. Met onze mensen op de juiste plek en één aanspreekpunt voor de opdrachtgever werken we efficiënt en blijven we flexibel

 3. 3

  Ruim 50 jaar vakmanschap

  In 1969, het jaar dat Neil Armstrong als eerste mens een voet op de maan zette, startte ook ons bedrijf. Al even geleden dus. Het zegt iets, dat je als bouwbedrijf alle (economische) hoogte- en dieptepunten hebt doorstaan: we leveren vakmanschap. Al meer dan 50 jaar.

 4. 4

  Een betrouwbare partner

  De bewezen kwaliteit, duidelijke communicatie en ons vijftigjarig bestaan maken ons tot een bijzonder betrouwbare partner. Ons team van ervaren, talentvolle en betrokken mensen levert samen met onze opdrachtgever keer op een keer uitstekende seriematige woningbouwprojecten op.

Van Stiphout realiseert samen met jou baanbrekende projecten in de utiliteitsbouw en projectmatige woningbouw.

 • 577

  Gerealiseerde projecten

 • 100+

  Project ontwikkelingen

 • 450+

  Tevreden opdrachtgevers

 • 1150

  Tevreden kopers

 • 63

  Gedreven werknemers

 • 50

  Jaar vakmanschap

Samen aan een mooi project beginnen?

Benieuwd naar wat we voor jouw project kunnen betekenen? Neem contact met ons op; wij vertellen je graag meer.