Basisschool geïnspireerd door Van Gogh

De architect van basisschool Het Mooiste Blauw is in zijn ontwerp geïnspireerd geraakt door het werk van Vincent van Gogh. Vincent van Gogh woonde van 1883 tot 1885 in Nuenen en schilderde daar de Opwettense Watermolen. De nieuwe school doet wat betreft ontwerp en gebruikte materialen sterk denken aan de watermolen. Het Mooiste Blauw bestaat uit drie loftachtige delen. De transparante tussenruimte verbindt de twee buitenste delen.

Fotografie: BASEPHOTOGRAPHY

Veel zichtwerk laat kwaliteit zien

We gaan een uitdaging niet uit de weg en leggen de lat graag hoog. Het vele zichtwerk in dit project was soms best een hele uitdaging, want het moet er natuurlijk perfect uitzien! Maar het resultaat mag er zijn en daar worden we uiteraard enthousiast van. Ook een uitdaging voor ons? Vertel ons over jouw project.

De 4 zekerheden van Van Stiphout

 1. Bewezen kwaliteit

  De scholen die we opleveren voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen in materiaalgebruik, vakmanschap, veiligheid, gezondheid en duurzaamheid. Het zijn stuk voor stuk projecten waar we trots op zijn. Trots op de goede samenwerking en op het eindresultaat. Pracht scholen waar iedere gebruiker zich veilig en prettig voelt.

   

 2. Duidelijke communicatie

  We houden van duidelijke communicatie. To the point en eerlijk. We zijn goed georganiseerd en stáán voor onze planning. Met onze mensen op de juiste plek en één aanspreekpunt voor de opdrachtgever werken we efficiënt en blijven we flexibel.

 3. Ruim 50 jaar vakmanschap

  In 1969, het jaar dat Neil Armstrong als eerste mens een voet op de maan zette, startte ook ons bedrijf. Al even geleden dus. Het zegt iets, dat je als bouwbedrijf alle (economische) hoogte- en dieptepunten hebt doorstaan: we leveren vakmanschap. Al meer dan 50 jaar.

 4. Een betrouwbare partner

  De bewezen kwaliteit, duidelijke communicatie en ons vijftigjarig bestaan maken ons tot een bijzonder betrouwbare partner. Ons team van ervaren, talentvolle en betrokken mensen levert samen met onze opdrachtgever keer op een keer uitstekende scholen op.

Van Stiphout realiseert samen met jou baanbrekende projecten in de utiliteitsbouw en projectmatige woningbouw.

 • 577

  Gerealiseerde projecten

 • 100+

  Project ontwikkelingen

 • 450+

  Tevreden opdrachtgevers

 • 1150

  Tevreden kopers

 • 63

  Gedreven werknemers

 • 50

  Jaar vakmanschap

Samen aan een mooi project beginnen?

Benieuwd naar wat we voor jouw project kunnen betekenen? Neem contact met ons op; wij vertellen je graag meer.