Nieuwe kantine voor voetbalclub Rhode

In opdracht van voetbalvereniging Rhode in Sint-Oedenrode bouwde Bouwbedrijf van Stiphout een nieuw kantinegebouw op Sportpark de Neul, dat qua uitstraling eerder de naam ‘voetbalcafé’ verdient. Het gebouw schoof een stuk naar voren ten opzichte van de vroegere kantine, op enkele meters van het hoofdveld. De kantineruimte zelf neemt nauwelijks toe, wel biedt het nieuwe kantinegebouw aanvullende vergaderruimte en opslag, onder meer voor de BSO.

Kantine Rhode Sint-Oedenrode Bouwbedrijf van Stiphout exterieur entree

Duurzaamheid

De nieuwbouw van de kantine is zo duurzaam mogelijk. We gingen bewust om met materialen, zowel tijdens de sloop als de bouw. Natuurlijk leverden we de voetbalkantine volledig gasloos op, in lijn met de voorschriften en de verduurzamingsplannen van de vereniging. Rhode heeft ook het voornemen om zonnepanelen te leggen op het dak van de tribune om de club te voorzien van zelf opgewekte zonne-energie.

Kantine Rhode Sint-Oedenrode Bouwbedrijf van Stiphout exterieur 2

Waarom samen
bouwen en ontwikkelen met Van Stiphout?

 1. 1

  Bewezen kwaliteit

  De woningbouw en utiliteitsprojecten die we bouwen en ontwikkelen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen in materiaalgebruik, vakmanschap en duurzaamheid. Kijk maar eens hier, hier en hier. Stuk voor stuk projecten waar we trots op zijn. Trots op de goede samenwerking en op het eindresultaat. Prachtwoningen waar iedere bewoner écht thuiskomt.

   

 2. 2

  Duidelijke communicatie

  We houden van duidelijke communicatie. To the point en eerlijk. We zijn goed georganiseerd en stáán voor onze planning. Met onze mensen op de juiste plek en één aanspreekpunt voor de opdrachtgever werken we efficiënt en blijven we flexibel

 3. 3

  Ruim 50 jaar vakmanschap

  In 1969, het jaar dat Neil Armstrong als eerste mens een voet op de maan zette, startte ook ons bedrijf. Al even geleden dus. Het zegt iets, dat je als bouwbedrijf alle (economische) hoogte- en dieptepunten hebt doorstaan: we leveren vakmanschap. Al meer dan 50 jaar.

 4. 4

  Een betrouwbare partner

  De bewezen kwaliteit, duidelijke communicatie en ons vijftigjarig bestaan maken ons tot een bijzonder betrouwbare partner. Ons team van ervaren, talentvolle en betrokken mensen levert samen met onze opdrachtgever keer op een keer uitstekende seriematige woningbouwprojecten op.

Van Stiphout realiseert samen met jou baanbrekende projecten in de utiliteitsbouw en projectmatige woningbouw.

 • 577

  Gerealiseerde projecten

 • 100+

  Project ontwikkelingen

 • 450+

  Tevreden opdrachtgevers

 • 1150

  Tevreden kopers

 • 63

  Gedreven werknemers

 • 50

  Jaar vakmanschap

Samen aan een mooi project beginnen?

Benieuwd naar wat we voor jouw project kunnen betekenen? Neem contact met ons op; wij vertellen je graag meer.