Geïnspireerd op vroeger

Arch. Ir. Erwin Pennings van DEUX Architecten: “Een historisch ontwerp met modern wooncomfort. Zo typeer ik het nieuwbouwproject Knapenhoek. De woningen zijn geïnspireerd op de woningen die hier hebben gestaan en dus kenmerkend zijn voor de Knapenhoek en Hoefstraat. Het bijzondere aan dit project is dat op het perceel ruim honderd jaar een arbeiderswoning heeft gestaan met een traditionele Franse kap met tuin. Dit typologie is dan ook gebruikt bij het ontwerp van Knapenhoek, waar de huizen als familie bij elkaar komen maar niet letterlijk gekopieerd zijn. Het mooiste van het project vind ik de verbinding tussen de woning en omgeving. Een ultieme woonbeleving in het centrum van Sint-Oedenrode.”

Knapenhoek Sint-Oedenrode

Knapenhoek

In nieuwbouwproject Knapenhoek in Sint-Oedenrode hebben we drie duurzame woningen gerealiseerd, bestaande uit een twee-onder-een-kapwoning en een vrijstaande woning. Kenmerkend voor deze woningen is uitstraling alsof ze hier altijd al hebben gestaan. Ook hebben ze een praktische indeling voor hedendaags gebruik. Knapenhoek staat in het levendige centrum van Sint-Oedenrode, een perfect decor voor eindeloos woon- en leefplezier.

Knapenhoek Sint-Oedenrode

Waarom samen
bouwen en ontwikkelen met Van Stiphout?

 1. 1

  Bewezen kwaliteit

  De woningbouw en utiliteitsprojecten die we bouwen en ontwikkelen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen in materiaalgebruik, vakmanschap en duurzaamheid. Kijk maar eens hier, hier en hier. Stuk voor stuk projecten waar we trots op zijn. Trots op de goede samenwerking en op het eindresultaat. Prachtwoningen waar iedere bewoner écht thuiskomt.

   

 2. 2

  Duidelijke communicatie

  We houden van duidelijke communicatie. To the point en eerlijk. We zijn goed georganiseerd en stáán voor onze planning. Met onze mensen op de juiste plek en één aanspreekpunt voor de opdrachtgever werken we efficiënt en blijven we flexibel

 3. 3

  Ruim 50 jaar vakmanschap

  In 1969, het jaar dat Neil Armstrong als eerste mens een voet op de maan zette, startte ook ons bedrijf. Al even geleden dus. Het zegt iets, dat je als bouwbedrijf alle (economische) hoogte- en dieptepunten hebt doorstaan: we leveren vakmanschap. Al meer dan 50 jaar.

 4. 4

  Een betrouwbare partner

  De bewezen kwaliteit, duidelijke communicatie en ons vijftigjarig bestaan maken ons tot een bijzonder betrouwbare partner. Ons team van ervaren, talentvolle en betrokken mensen levert samen met onze opdrachtgever keer op een keer uitstekende seriematige woningbouwprojecten op.

Van Stiphout realiseert samen met jou baanbrekende projecten in de utiliteitsbouw en projectmatige woningbouw.

 • 577

  Gerealiseerde projecten

 • 100+

  Project ontwikkelingen

 • 450+

  Tevreden opdrachtgevers

 • 1150

  Tevreden kopers

 • 63

  Gedreven werknemers

 • 50

  Jaar vakmanschap

Samen aan een mooi project beginnen?

Benieuwd naar wat we voor jouw project kunnen betekenen? Neem contact met ons op; wij vertellen je graag meer.