Bouwen doe je samen

In Sint-Oedenrode bouwden we voor Kombi Bouwmaterialen een volledig nieuw bedrijfspand met toegangspoort en matzwart hekwerk. Jeroen van Stiphout, directeur van Bouwbedrijf van Stiphout: “Kombi Bouwmaterialen is al jarenlang een vaste leverancier op allerlei bouwprojecten. Wat is er nou mooier dan te bouwen in je eigen dorp bij een bedrijf waar je een goede relatie mee hebt. We wisten dat Kombi plannen had om uit te breiden en het is een mooi teken van vertrouwen dat de directie en Giel ons het vertrouwen hebben geschonken om dit project te realiseren. Onze pay-off ‘Bouwen doe je samen’ kwam in dit project uitstekend tot zijn recht. Met stip waren we een goede Kombi.”

Van plan naar uitvoering

De eerste vergunningsaanvraag voor verbouwing/ uitbreiding werd in 2007 ingediend. “We hebben dus wat geduld moeten hebben”, vertelt bedrijfsleider Giel van Esch met enig gevoel voor understatement. “In de tussentijd zijn er ook wat andere locaties in beeld geweest, maar dit was voor ons dé plek. We zitten hier al zo lang en onze klanten rijden hier blind naartoe. De verbouwing is in twee fasen uitgevoerd. Dat vergde voor de medewerkers van Kombi Bouwmaterialen behoorlijk wat inspanning. Maar de verbouwing was broodnodig om stappen te maken met ons bedrijf.”

Bewezen trackrecord

Met de bouwvergunning op zak kwam het er dan eindelijk van. Inmiddels met een nieuwe eigenaar. Giel weet nog goed dat de nieuwe eigenaar hem de vraag stelde welk bouwbedrijf in Sint-Oedenrode geschikt was om de metamorfose van Kombi Bouwmaterialen vorm te geven. “Daar had ik maar één antwoord op: Bouwbedrijf van Stiphout. We werken al langere tijd samen en zij hebben een bewezen trackrecord op het gebied van utiliteitsbouw. De keuze was snel gemaakt.”

Strakke planning is essentieel

De ‘winkel’ moest tijdens de bouw gewoon open blijven. Giel: “Van Stiphout werkte hier uitstekend omheen. Met goede afspraken en een duidelijke, strakke planning wisten we ruim op tijd welke werkzaamheden wanneer plaatsvonden en konden we ons goed voorbereiden. Het resultaat voldoet helemaal aan de verwachting: een grote drive-through om snel en efficiënt bouwmaterialen op te halen en inpandig kantoor met showroom waar onze producten goed tot hun recht komen. De totale oppervlakte is nu ruim 26.000m2 waarvan 350m2 showroom en 60m2 kantoor.” Ook een nieuw bedrijfspand realiseren?

Waarom samen
bouwen en ontwikkelen met Van Stiphout?

 1. 1

  Bewezen kwaliteit

  De woningbouw en utiliteitsprojecten die we bouwen en ontwikkelen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen in materiaalgebruik, vakmanschap en duurzaamheid. Kijk maar eens hier, hier en hier. Stuk voor stuk projecten waar we trots op zijn. Trots op de goede samenwerking en op het eindresultaat. Prachtwoningen waar iedere bewoner écht thuiskomt.

   

 2. 2

  Duidelijke communicatie

  We houden van duidelijke communicatie. To the point en eerlijk. We zijn goed georganiseerd en stáán voor onze planning. Met onze mensen op de juiste plek en één aanspreekpunt voor de opdrachtgever werken we efficiënt en blijven we flexibel

 3. 3

  Ruim 50 jaar vakmanschap

  In 1969, het jaar dat Neil Armstrong als eerste mens een voet op de maan zette, startte ook ons bedrijf. Al even geleden dus. Het zegt iets, dat je als bouwbedrijf alle (economische) hoogte- en dieptepunten hebt doorstaan: we leveren vakmanschap. Al meer dan 50 jaar.

 4. 4

  Een betrouwbare partner

  De bewezen kwaliteit, duidelijke communicatie en ons vijftigjarig bestaan maken ons tot een bijzonder betrouwbare partner. Ons team van ervaren, talentvolle en betrokken mensen levert samen met onze opdrachtgever keer op een keer uitstekende seriematige woningbouwprojecten op.

Van Stiphout realiseert samen met jou baanbrekende projecten in de utiliteitsbouw en projectmatige woningbouw.

 • 577

  Gerealiseerde projecten

 • 100+

  Project ontwikkelingen

 • 450+

  Tevreden opdrachtgevers

 • 1150

  Tevreden kopers

 • 63

  Gedreven werknemers

 • 50

  Jaar vakmanschap

Samen aan een mooi project beginnen?

Benieuwd naar wat we voor jouw project kunnen betekenen? Neem contact met ons op; wij vertellen je graag meer.