Aan de binnenring van Eindhoven

Centraal aan de binnenring op de hoek van de Kronehoefstraat en Van Brakelstraat realiseerden we 42 koopappartementen in verschillende typen. De studio’s en appartementen variëren in grootte van circa 46 tot 106 m2, met een balkon/ terras of loggia aan de zonnige binnenzijde van het project. Het is een zeer afwisselend gebouw met half verdiepte parkeerplaatsen aan de achterzijde. De begane grond van het gebouw ligt hierdoor wat hoger dan het trottoir met extra voordeel dat de bewoners op de begane grond zo meer privacy hebben.
Eindhoven Kroonhoef appartementen rondweg

Ambachtelijk metselwerk

Het ontwerp van dit appartementengebouw sluit aan bij de Eindhovense binnenring en net zo goed bij de oude dwarsstraten, die een meer dorpse uitstraling hebben. De hoogte van het gebouw is bovendien deels aansluitend gemaakt bij de monumentale boerderij die nog in de naastgelegen Van Brakelstraat staat. De hoofdentree bevindt zich aan de paralelstraat van de relatief drukke rondweg, terwijl het gebouw zich aan de achterzijde juist opent naar de meer luwe en groene achterzijde. Vanaf hun buitenruimte hebben de bewoners bovendien zicht op de monumentale beuk, die speciaal een plekje heeft in het tuinplan van dit project. Verder onderscheidt Kroonhoef zich met ambachtelijk, gedetailleerd metselwerk in een modern jasje.

Eindhoven Kroonhoef appartementen

Toplocatie

Kroonhoef ligt centraal tussen het hippe Strijp-S en het gebied waar het Maxima Medisch Centrum en grote onderwijsinstellingen zoals Fontys Hogeschool en TU Eindhoven  zijn gevestigd. In de buurt liggen basisscholen en allerlei winkels voor de dagelijkse behoeften. Om de hoek bevindt zich het centrum van Eindhoven, dus voor een hapje, drankje en een middag shoppen hoef je niet ver.

Waarom samen
bouwen en ontwikkelen met Van Stiphout?

 1. 1

  Bewezen kwaliteit

  De woningbouw en utiliteitsprojecten die we bouwen en ontwikkelen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen in materiaalgebruik, vakmanschap en duurzaamheid. Kijk maar eens hier, hier en hier. Stuk voor stuk projecten waar we trots op zijn. Trots op de goede samenwerking en op het eindresultaat. Prachtwoningen waar iedere bewoner écht thuiskomt.

   

 2. 2

  Duidelijke communicatie

  We houden van duidelijke communicatie. To the point en eerlijk. We zijn goed georganiseerd en stáán voor onze planning. Met onze mensen op de juiste plek en één aanspreekpunt voor de opdrachtgever werken we efficiënt en blijven we flexibel

 3. 3

  Ruim 50 jaar vakmanschap

  In 1969, het jaar dat Neil Armstrong als eerste mens een voet op de maan zette, startte ook ons bedrijf. Al even geleden dus. Het zegt iets, dat je als bouwbedrijf alle (economische) hoogte- en dieptepunten hebt doorstaan: we leveren vakmanschap. Al meer dan 50 jaar.

 4. 4

  Een betrouwbare partner

  De bewezen kwaliteit, duidelijke communicatie en ons vijftigjarig bestaan maken ons tot een bijzonder betrouwbare partner. Ons team van ervaren, talentvolle en betrokken mensen levert samen met onze opdrachtgever keer op een keer uitstekende seriematige woningbouwprojecten op.

Van Stiphout realiseert samen met jou baanbrekende projecten in de utiliteitsbouw en projectmatige woningbouw.

 • 577

  Gerealiseerde projecten

 • 100+

  Project ontwikkelingen

 • 450+

  Tevreden opdrachtgevers

 • 1150

  Tevreden kopers

 • 63

  Gedreven werknemers

 • 50

  Jaar vakmanschap

Samen aan een mooi project beginnen?

Benieuwd naar wat we voor jouw project kunnen betekenen? Neem contact met ons op; wij vertellen je graag meer.