Passief bouwen en Frisse Scholen

MFA de Schans staat op een driesprong van kasteeltuinen, het historisch centrum en het Maaslandschap. De multifunctionele accommodatie brengt onderwijs, sport en cultuur samen. Duurzaamheid is een van de ontwerpcriteria die is toegepast. Het gebouw heeft zonnepanelen en warm- en koudwateropslag. Het toegepaste fluisterstille dak past goed in de natuurlijke omgeving.

Duurzaam bouwen

Duurzaam bouwen is een ontwikkeling die niet meer weg te denken is. Samen met opdrachtgevers en partners zijn we steeds op zoek naar de meest waardevolle oplossingen die bijdragen aan een comfortabele, veilige en gezonde leeromgeving. Dit doen we bijvoorbeeld door het leggen van zonnepanelen. Hiermee dragen we bij aan een leefomgeving, waarin ook onze kinderen en (achter)kleinkinderen veilig en gezond kunnen opgroeien.

Daarom werk je samen met van Stiphout

 1. Bewezen kwaliteit

  Bewezen kwaliteit

  De scholen die we opleveren voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen in materiaalgebruik, vakmanschap, veiligheid, gezondheid en duurzaamheid. Het zijn stuk voor stuk projecten waar we trots op zijn. Trots op de goede samenwerking en op het eindresultaat. Prachtscholen waar iedere gebruiker zich veilig en prettig voelt.

   

 2. Duidelijke communicatie

  Duidelijke communicatie

  We houden van duidelijke communicatie. To the point en eerlijk. We zijn goed georganiseerd en stáán voor onze planning. Met onze mensen op de juiste plek en één aanspreekpunt voor de opdrachtgever werken we efficiënt en blijven we flexibel.

 3. Ruim 50 jaar vakmanschap

  Ruim 50 jaar vakmanschap

  In 1969, het jaar dat Neil Armstrong als eerste mens een voet op de maan zette, startte ook ons bedrijf. Al even geleden dus. Het zegt iets, dat je als bouwbedrijf alle (economische) hoogte- en dieptepunten hebt doorstaan: we leveren vakmanschap. Al meer dan 50 jaar.

 4. Een betrouwbare partner

  Een betrouwbare partner

  De bewezen kwaliteit, duidelijke communicatie en ons vijftigjarig bestaan maken ons tot een bijzonder betrouwbare partner. Ons team van ervaren, talentvolle en betrokken mensen levert samen met onze opdrachtgever keer op een keer uitstekende scholen op.

Van Stiphout realiseert samen met jou baanbrekende projecten in de utiliteitsbouw en projectmatige woningbouw.

 • 577

  Gerealiseerde projecten

 • 100+

  Project ontwikkelingen

 • 450+

  Tevreden opdrachtgevers

 • 1150

  Tevreden kopers

 • 63

  Gedreven werknemers

 • 50

  Jaar vakmanschap

Samen aan een mooi project beginnen?

Benieuwd naar wat we voor jouw project kunnen betekenen? Neem contact met ons op; wij vertellen je graag meer.