Nieuwbouw op het Copal-terrein

Net ten noorden van het centrum van Oisterwijk ligt het Copal-terrein aan de Ambachtstraat 19. Samen met de gemeente Oisterwijk herontwikkelen we deze locatie tot een woongebied met een mooie aansluiting op het centrum van Oisterwijk. De intentie is om hier woningen te bouwen die passen bij de lokale behoefte, waarbij we meerwaarde creëren voor bewoners en omgeving. Daarbij hebben we oog voor architectuur, bouwkwaliteit en duurzaamheid.

 

Locatie Oisterwijk Ambachtstraat Copal Kadaster projectontwikkeling nieuwbouw woningbouw

Eén van Nederlands mooiste dorpen

Het Copal-terrein ligt in de wijk Kerkhoven, met het historische centrum aan de andere zijde van het station. Wist je dat Oisterwijk is bekroond tot één van de allermooiste dorpen van Nederland? Diverse supermarkten, leuke winkels en bourgondische gezelligheid zijn nabij. Kom lekker lunchen, dineren of borrelen in de diverse sfeervolle cafés, restaurants en op de terrassen. In de omgeving kun je heerlijk wandelen of fietsen, bijvoorbeeld langs de vele vennen van de Oisterwijkse Bossen en Vennen. Met het station nabij stap je zo op de trein naar Tilburg. Via de A65/ N65 ben je snel in Tilburg of ‘s-Hertogenbosch, terwijl de snelweg A58 je naar Eindhoven brengt.

oisterwijk woningbouw nieuwbouw

Waarom samen
bouwen en ontwikkelen met Van Stiphout?

 1. 1

  Bewezen kwaliteit

  De woningbouw en utiliteitsprojecten die we bouwen en ontwikkelen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen in materiaalgebruik, vakmanschap en duurzaamheid. Kijk maar eens hier, hier en hier. Stuk voor stuk projecten waar we trots op zijn. Trots op de goede samenwerking en op het eindresultaat. Prachtwoningen waar iedere bewoner écht thuiskomt.

   

 2. 2

  Duidelijke communicatie

  We houden van duidelijke communicatie. To the point en eerlijk. We zijn goed georganiseerd en stáán voor onze planning. Met onze mensen op de juiste plek en één aanspreekpunt voor de opdrachtgever werken we efficiënt en blijven we flexibel

 3. 3

  Ruim 50 jaar vakmanschap

  In 1969, het jaar dat Neil Armstrong als eerste mens een voet op de maan zette, startte ook ons bedrijf. Al even geleden dus. Het zegt iets, dat je als bouwbedrijf alle (economische) hoogte- en dieptepunten hebt doorstaan: we leveren vakmanschap. Al meer dan 50 jaar.

 4. 4

  Een betrouwbare partner

  De bewezen kwaliteit, duidelijke communicatie en ons vijftigjarig bestaan maken ons tot een bijzonder betrouwbare partner. Ons team van ervaren, talentvolle en betrokken mensen levert samen met onze opdrachtgever keer op een keer uitstekende seriematige woningbouwprojecten op.

Van Stiphout realiseert samen met jou baanbrekende projecten in de utiliteitsbouw en projectmatige woningbouw.

 • 577

  Gerealiseerde projecten

 • 100+

  Project ontwikkelingen

 • 450+

  Tevreden opdrachtgevers

 • 1150

  Tevreden kopers

 • 63

  Gedreven werknemers

 • 50

  Jaar vakmanschap

Samen aan een mooi project beginnen?

Benieuwd naar wat we voor jouw project kunnen betekenen? Neem contact met ons op; wij vertellen je graag meer.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van dit project? Laat je gegevens achter en wij informeren je wanneer er nieuws is. We sturen belangrijke informatie over het project, zoals updates over de ontwikkeling en de verkoop.