Nieuwbouw in het zuiden van Oosterhout

In het zuiden van Oosterhout, waar de Sweelinckstraat, Bizetlaan en Schubertlaan bij elkaar komen, herontwikkelen we het terrein van Basisschool Menorah. Deze locatie transformeren we naar woningbouw, passend bij de Oosterhoutse behoefte. De gemeente Oosterhout staat positief tegenover deze herontwikkeling en zij verleent haar medewerking hier woningen te realiseren. Waarschijnlijk komen er compacte, betaalbare woningen en ook woningen die geschikt zijn voor medioren/ senioren in een plan met aandacht voor groen en sociale cohesie. Ook speelvoorzieningen krijgen weer een plaats op het terrein.

 

Locatie herontwikkeling voormalige school Oosterhout

Stad in West-Brabant

Het te ontwikkelen terrein ligt in de wijk Warande, ten zuiden van het Wilhelminakanaal, vlak bij diverse scholen, sportclubs en groen. Het West-Brabantse Oosterhout is een plaats met stadsrechten, waarvan de geschiedenis eeuwenlang teruggaat. Diverse bezienswaardigheden, winkels, horeca en andere faciliteiten, plus de natuur rondom (zoals Nationaal Park De Biesbosch), maken Oosterhout een aantrekkelijke plaats om te wonen. De stad Breda is vlakbij, net als de snelwegen A27 en A59, waarmee je gemakkelijk andere delen van het land bereikt, zoals Tilburg, ‘s-Hertogenbosch, Utrecht, Dordrecht of Rotterdam.

oosterhout dorp centrum nieuwbouw woningbouw

Waarom samen
bouwen en ontwikkelen met Van Stiphout?

 1. 1

  Bewezen kwaliteit

  De woningbouw en utiliteitsprojecten die we bouwen en ontwikkelen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen in materiaalgebruik, vakmanschap en duurzaamheid. Kijk maar eens hier, hier en hier. Stuk voor stuk projecten waar we trots op zijn. Trots op de goede samenwerking en op het eindresultaat. Prachtwoningen waar iedere bewoner écht thuiskomt.

   

 2. 2

  Duidelijke communicatie

  We houden van duidelijke communicatie. To the point en eerlijk. We zijn goed georganiseerd en stáán voor onze planning. Met onze mensen op de juiste plek en één aanspreekpunt voor de opdrachtgever werken we efficiënt en blijven we flexibel

 3. 3

  Ruim 50 jaar vakmanschap

  In 1969, het jaar dat Neil Armstrong als eerste mens een voet op de maan zette, startte ook ons bedrijf. Al even geleden dus. Het zegt iets, dat je als bouwbedrijf alle (economische) hoogte- en dieptepunten hebt doorstaan: we leveren vakmanschap. Al meer dan 50 jaar.

 4. 4

  Een betrouwbare partner

  De bewezen kwaliteit, duidelijke communicatie en ons vijftigjarig bestaan maken ons tot een bijzonder betrouwbare partner. Ons team van ervaren, talentvolle en betrokken mensen levert samen met onze opdrachtgever keer op een keer uitstekende seriematige woningbouwprojecten op.

Van Stiphout realiseert samen met jou baanbrekende projecten in de utiliteitsbouw en projectmatige woningbouw.

 • 577

  Gerealiseerde projecten

 • 100+

  Project ontwikkelingen

 • 450+

  Tevreden opdrachtgevers

 • 1150

  Tevreden kopers

 • 63

  Gedreven werknemers

 • 50

  Jaar vakmanschap

Samen aan een mooi project beginnen?

Benieuwd naar wat we voor jouw project kunnen betekenen? Neem contact met ons op; wij vertellen je graag meer.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van dit project? Laat je gegevens achter en wij informeren je wanneer er nieuws is. We sturen belangrijke informatie over het project, zoals updates over de ontwikkeling en de verkoop.