Eigentijds wonen in Meerhoven

De tien villa’s in Parc 10, opgeleverd in 2020, bieden eigentijdse woonruimte voor mensen die willen genieten van de stad en tegelijkertijd van het groen rondom. Deze nieuwbouw in Waterrijk, onderdeel van het Eindhovense stadsdeel Meerhoven, ligt namelijk tussen het stadscentrum en de westelijke rand van de stad. Op de fiets ben je zo bij de vele winkels, restaurants en andere voorzieningen, terwijl je in een groene omgeving woont. De tien eigentijdse, duurzame huizen vormen een intieme stadsoase rond een gemeenschappelijke tuin. De villa’s in vier varianten hebben twee of drie verdiepingen, drie slaapkamers en optioneel een vierde slaapkamer en tweede badkamer.

Eindhoven Meerhoven Waterrijk Parc 10 nieuwbouw moderne villa's

Privacy en ontmoeting

Hoewel Parc 10 bestaat uit vrijstaande huizen, nodigt de opzet van het project juist uit om elkaar te ontmoeten. Natuurlijk genieten bewoners binnenshuis van privacy. Bovendien heeft iedere villa één of meerdere terrassen (deels op het dak) voor eigen gebruik. De witgekleurde villa’s staan in een kring rond de gemeenschappelijke tuin en steken mooi af tegen het groen. Deze tuin tussen de woningen zorgt ervoor dat bewoners elkaar heel gemakkelijk ontmoeten. Alle huiseigenaren zijn mede-eigenaar van de gezamenlijke tuin. Met een grasveld, lage haagjes, meerdere bomen en een picknicktafel vormt deze gedeelde buitenruimte een heerlijke ontmoetingsplek voor direct aanwonenden.

Eindhoven Meerhoven Waterrijk Parc 10 nieuwbouw moderne villa's

Natuurlijk duurzaam

De nieuwbouwwoningen van Parc 10 voldoen natuurlijk aan de regelgeving en zijn voorbereid op de toekomst. Ze zijn voorzien van zeer hoogwaardige dak-, gevel- en vloerisolatie en hebben energielabel A+++. Bovendien hebben we duurzaam geproduceerd hardhout gebruikt en zijn de villa’s voorzien van zonnepanelen. Vloerverwarming met een temperatuurregeling per verblijfsruimte zorgt op relatief energiezuinige wijze voor comfort. Diverse opties boden de mogelijkheid om de woningen nog verder aan te passen aan duurzaamheidswensen.

Eindhoven Meerhoven Waterrijk Parc 10 nieuwbouw moderne villa's

Waarom samen
bouwen en ontwikkelen met Van Stiphout?

 1. 1

  Bewezen kwaliteit

  De woningbouw en utiliteitsprojecten die we bouwen en ontwikkelen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen in materiaalgebruik, vakmanschap en duurzaamheid. Kijk maar eens hier, hier en hier. Stuk voor stuk projecten waar we trots op zijn. Trots op de goede samenwerking en op het eindresultaat. Prachtwoningen waar iedere bewoner écht thuiskomt.

   

 2. 2

  Duidelijke communicatie

  We houden van duidelijke communicatie. To the point en eerlijk. We zijn goed georganiseerd en stáán voor onze planning. Met onze mensen op de juiste plek en één aanspreekpunt voor de opdrachtgever werken we efficiënt en blijven we flexibel

 3. 3

  Ruim 50 jaar vakmanschap

  In 1969, het jaar dat Neil Armstrong als eerste mens een voet op de maan zette, startte ook ons bedrijf. Al even geleden dus. Het zegt iets, dat je als bouwbedrijf alle (economische) hoogte- en dieptepunten hebt doorstaan: we leveren vakmanschap. Al meer dan 50 jaar.

 4. 4

  Een betrouwbare partner

  De bewezen kwaliteit, duidelijke communicatie en ons vijftigjarig bestaan maken ons tot een bijzonder betrouwbare partner. Ons team van ervaren, talentvolle en betrokken mensen levert samen met onze opdrachtgever keer op een keer uitstekende seriematige woningbouwprojecten op.

Van Stiphout realiseert samen met jou baanbrekende projecten in de utiliteitsbouw en projectmatige woningbouw.

 • 577

  Gerealiseerde projecten

 • 100+

  Project ontwikkelingen

 • 450+

  Tevreden opdrachtgevers

 • 1150

  Tevreden kopers

 • 63

  Gedreven werknemers

 • 50

  Jaar vakmanschap

Samen aan een mooi project beginnen?

Benieuwd naar wat we voor jouw project kunnen betekenen? Neem contact met ons op; wij vertellen je graag meer.