Betaalbare starterswoningen

De behoefte aan betaalbare starterswoningen is groot, ook in Brabantse dorpen en steden. Project Perrekerveld is ontstaan om starters op de woningmarkt een kans te geven. De twee hoekwoningen en tien tussenwoningen staan in uitbreidingswijk de Run in Boekel. Van Stiphout Projectontwikkeling is samen met de architect om tafel gegaan om een ontwerp te maken voor een duurzame, complete en bovenal betaalbare woning. Het resultaat: een starterswoning van circa 60m². Op de begane grond bevinden zich een hal, toilet, woonkamer en keuken. Op de verdieping bevinden zich een slaapkamer, hobbykamer, badkamer en een vlizotrap naar de bergzolder.

Nieuwbouw Perrekerveld Boekel starterswoningen

Klaar voor een duurzame toekomst

De woningen zijn niet alleen betaalbaar; bij de ontwikkeling is óók gekeken naar de duurzaamheid. Zo zijn de woningen gasloos opgeleverd en beschikken ze over een warmtepomp voor het verwarmen van de woning en het warmtapwater. Je ziet, duurzaamheid en comfort gaan op deze manier hand in hand.

Nieuwbouw Perrekerveld Boekel starterswoningen

Waarom samen
bouwen en ontwikkelen met Van Stiphout?

 1. 1

  Bewezen kwaliteit

  De woningbouw en utiliteitsprojecten die we bouwen en ontwikkelen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen in materiaalgebruik, vakmanschap en duurzaamheid. Kijk maar eens hier, hier en hier. Stuk voor stuk projecten waar we trots op zijn. Trots op de goede samenwerking en op het eindresultaat. Prachtwoningen waar iedere bewoner écht thuiskomt.

   

 2. 2

  Duidelijke communicatie

  We houden van duidelijke communicatie. To the point en eerlijk. We zijn goed georganiseerd en stáán voor onze planning. Met onze mensen op de juiste plek en één aanspreekpunt voor de opdrachtgever werken we efficiënt en blijven we flexibel

 3. 3

  Ruim 50 jaar vakmanschap

  In 1969, het jaar dat Neil Armstrong als eerste mens een voet op de maan zette, startte ook ons bedrijf. Al even geleden dus. Het zegt iets, dat je als bouwbedrijf alle (economische) hoogte- en dieptepunten hebt doorstaan: we leveren vakmanschap. Al meer dan 50 jaar.

 4. 4

  Een betrouwbare partner

  De bewezen kwaliteit, duidelijke communicatie en ons vijftigjarig bestaan maken ons tot een bijzonder betrouwbare partner. Ons team van ervaren, talentvolle en betrokken mensen levert samen met onze opdrachtgever keer op een keer uitstekende seriematige woningbouwprojecten op.

Van Stiphout realiseert samen met jou baanbrekende projecten in de utiliteitsbouw en projectmatige woningbouw.

 • 577

  Gerealiseerde projecten

 • 100+

  Project ontwikkelingen

 • 450+

  Tevreden opdrachtgevers

 • 1150

  Tevreden kopers

 • 63

  Gedreven werknemers

 • 50

  Jaar vakmanschap

Samen aan een mooi project beginnen?

Benieuwd naar wat we voor jouw project kunnen betekenen? Neem contact met ons op; wij vertellen je graag meer.