Ontwerp: 50 woningen in 5 typen

Architectenbureau Visser en Bouwman tekende het ontwerp van de 50 woningen in nieuwbouwplan RemmensBerg. Het gaat om 5 verschillende typen woningen:

 • 4 levensloopbestendige woningen
 • 17 rijwoningen
 • 14 twee-onder-één-kapwoningen
 • 1 vrijstaande woning (geschakeld) en
 • 14 appartementen
sint anthonis oelbroek nieuwbouw woningbouw rijwoning hoekwoning tussenwoning

Centrum Sint Anthonis

Het doel is een plezierige woonbuurt te creëren met oog voor het dorpse karakter, die op een vanzelfsprekende manier past bij Sint Anthonis. Deze nieuwe wijk komt in het centrum van Sint Anthonis aan de noordzijde van de Breestraat op de hoek van de Peter Zuidstraat. De woningen komen op het braakliggende terrein. De appartementen komen op de locatie waar nu nog het pand Breestraat 23-25 staat, bekend van voormalig Café ’t Hert.

sint anthonis oelbroek nieuwbouw woningbouw breestraat peter zuidstraat

Een kijkje achter de schermen

Via de BouwApp geven wij later in het traject een uniek kijkje achter de schermen van het project RemmensBerg. Om het project te volgen neem je de volgende stappen: download de BouwApp gratis in de App Store (Apple) of Google Play Store (Android), zoek op projectnaam ‘RemmensBerg’, klik door naar het project en activeer de ster bij ‘Volgen’ om het project in je favorieten te zetten. De BouwApp kun je ook raadplegen via je webbrowser.

bouwapp

Waarom samen
bouwen en ontwikkelen met Van Stiphout?

 1. 1

  Bewezen kwaliteit

  De woningbouw en utiliteitsprojecten die we bouwen en ontwikkelen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen in materiaalgebruik, vakmanschap en duurzaamheid. Kijk maar eens hier, hier en hier. Stuk voor stuk projecten waar we trots op zijn. Trots op de goede samenwerking en op het eindresultaat. Prachtwoningen waar iedere bewoner écht thuiskomt.

   

 2. 2

  Duidelijke communicatie

  We houden van duidelijke communicatie. To the point en eerlijk. We zijn goed georganiseerd en stáán voor onze planning. Met onze mensen op de juiste plek en één aanspreekpunt voor de opdrachtgever werken we efficiënt en blijven we flexibel

 3. 3

  Ruim 50 jaar vakmanschap

  In 1969, het jaar dat Neil Armstrong als eerste mens een voet op de maan zette, startte ook ons bedrijf. Al even geleden dus. Het zegt iets, dat je als bouwbedrijf alle (economische) hoogte- en dieptepunten hebt doorstaan: we leveren vakmanschap. Al meer dan 50 jaar.

 4. 4

  Een betrouwbare partner

  De bewezen kwaliteit, duidelijke communicatie en ons vijftigjarig bestaan maken ons tot een bijzonder betrouwbare partner. Ons team van ervaren, talentvolle en betrokken mensen levert samen met onze opdrachtgever keer op een keer uitstekende seriematige woningbouwprojecten op.

Van Stiphout realiseert samen met jou baanbrekende projecten in de utiliteitsbouw en projectmatige woningbouw.

 • 577

  Gerealiseerde projecten

 • 100+

  Project ontwikkelingen

 • 450+

  Tevreden opdrachtgevers

 • 1150

  Tevreden kopers

 • 63

  Gedreven werknemers

 • 50

  Jaar vakmanschap

Samen aan een mooi project beginnen?

Benieuwd naar wat we voor jouw project kunnen betekenen? Neem contact met ons op; wij vertellen je graag meer.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van dit project? Laat je gegevens achter en wij informeren je wanneer er nieuws is. We sturen belangrijke informatie over het project, zoals updates over de ontwikkeling en de verkoop.