Appartementen in drie prijsklassen

In het hart van Heeze, de Parel van Brabant, ontwikkelen we aan de Kapelstraat in totaal vijftien appartementen voor starters en doorstromers. Op deze locatie in het centrum komt een fraai appartementengebouw met eigen parkeerplaatsen achter op het terrein. Op de begane grond komen drie grotere appartementen met eigen tuin in de hogere prijsklasse. Op de eerste en tweede verdieping staan in totaal twaalf appartementen gepland in het betaalbare segment. Een deel van deze betaalbare appartementen komt op de markt voor maximaal € 230.000 v.o.n. en een aantal voor maximaal € 275.000 v.o.n. (prijspeil 2024).

nieuwbouw heeze kapelstraat 't laar appartementen

De Parel van Brabant

Residentie ’t Laar komt aan het begin van de Kapelstraat in Heeze, om de hoek van het kenmerkende buurtschap Strabrecht. Vanaf ’t Laar heb je alles op wandel- en fietsafstand: winkels, openbaar vervoer, cultuur, eetgelegenheden en prachtige natuur. De horeca, winkels en boetiekjes geven het dorp een levendig centrum. Ook erg fijn: Heeze heeft een station met goede treinverbindingen naar Eindhoven, Weert en verder. De bijnaam ‘de Parel van Brabant’ heeft Heeze gekregen vanwege de vele natuur, waaronder de Herbertusbossen en de Strabrechtse Heide.

nieuwbouw heeze kapelstraat 't laar appartementen

Waarom samen
bouwen en ontwikkelen met Van Stiphout?

 1. 1

  Bewezen kwaliteit

  De woningbouw en utiliteitsprojecten die we bouwen en ontwikkelen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen in materiaalgebruik, vakmanschap en duurzaamheid. Kijk maar eens hier, hier en hier. Stuk voor stuk projecten waar we trots op zijn. Trots op de goede samenwerking en op het eindresultaat. Prachtwoningen waar iedere bewoner écht thuiskomt.

   

 2. 2

  Duidelijke communicatie

  We houden van duidelijke communicatie. To the point en eerlijk. We zijn goed georganiseerd en stáán voor onze planning. Met onze mensen op de juiste plek en één aanspreekpunt voor de opdrachtgever werken we efficiënt en blijven we flexibel

 3. 3

  Ruim 50 jaar vakmanschap

  In 1969, het jaar dat Neil Armstrong als eerste mens een voet op de maan zette, startte ook ons bedrijf. Al even geleden dus. Het zegt iets, dat je als bouwbedrijf alle (economische) hoogte- en dieptepunten hebt doorstaan: we leveren vakmanschap. Al meer dan 50 jaar.

 4. 4

  Een betrouwbare partner

  De bewezen kwaliteit, duidelijke communicatie en ons vijftigjarig bestaan maken ons tot een bijzonder betrouwbare partner. Ons team van ervaren, talentvolle en betrokken mensen levert samen met onze opdrachtgever keer op een keer uitstekende seriematige woningbouwprojecten op.

Van Stiphout realiseert samen met jou baanbrekende projecten in de utiliteitsbouw en projectmatige woningbouw.

 • 577

  Gerealiseerde projecten

 • 100+

  Project ontwikkelingen

 • 450+

  Tevreden opdrachtgevers

 • 1150

  Tevreden kopers

 • 63

  Gedreven werknemers

 • 50

  Jaar vakmanschap

Samen aan een mooi project beginnen?

Benieuwd naar wat we voor jouw project kunnen betekenen? Neem contact met ons op; wij vertellen je graag meer.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van dit project? Laat je gegevens achter en wij informeren je wanneer er nieuws is. We sturen belangrijke informatie over het project, zoals updates over de ontwikkeling en de verkoop.