Duurzaam en betaalbaar

An de westelijke rand van het dorp Lieshout bouwden we voor woonstichting woCom dertien sociale huurwoningen in de plannen Nieuwenhof en Vogelenzang. Het gaat in totaal om drie blokken met dertien rijwoningen voor senioren en gezinnen. Binnen het ontwerp is verbinding gezocht met het dorpse karakter. Wocom had voor deze sociale woningbouw een duurzaamheidsambitie die verder gaat dan het Bouwbesluit. De woningen zijn daarom extra duurzaam gebouwd: zonder gasaansluiting, heel erg energiezuinig en bovendien betaalbaar.

Lieshout Nieuwenhof seniorenwoningen woCom sociale woningbouw

Project Nieuwenhof

De negen sociale huurwoningen in het deelplan Nieuwenhof bestaan uit twee blokken schuin tegenover elkaar. In één rij staan zes gezinswoningen voor drie- en meerpersoonshuishoudens. In het andere blok staan drie seniorenwoningen met één woonlaag en een kap. De huizen in het blok van drie sluiten aan bij de Lieshoutse behoefte aan woningen voor een oudere doelgroep.

Lieshout Nieuwenhof eengezinswoningen woCom sociale woningbouw

Project Vogelenzang

Tegenover een groen speelveld staan vier gezinswoningen in het plan Vogelenzang aan het Gruithof. Ook dit zijn sociale huurwoningen. Met twee woonlagen en een kap bieden ze plaats aan drie- en meerpersoonshuishoudens.

Lieshout Vogelenzang eengezinswoningen woCom sociale woningbouw

Waarom samen
bouwen en ontwikkelen met Van Stiphout?

 1. 1

  Bewezen kwaliteit

  De woningbouw en utiliteitsprojecten die we bouwen en ontwikkelen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen in materiaalgebruik, vakmanschap en duurzaamheid. Kijk maar eens hier, hier en hier. Stuk voor stuk projecten waar we trots op zijn. Trots op de goede samenwerking en op het eindresultaat. Prachtwoningen waar iedere bewoner écht thuiskomt.

   

 2. 2

  Duidelijke communicatie

  We houden van duidelijke communicatie. To the point en eerlijk. We zijn goed georganiseerd en stáán voor onze planning. Met onze mensen op de juiste plek en één aanspreekpunt voor de opdrachtgever werken we efficiënt en blijven we flexibel

 3. 3

  Ruim 50 jaar vakmanschap

  In 1969, het jaar dat Neil Armstrong als eerste mens een voet op de maan zette, startte ook ons bedrijf. Al even geleden dus. Het zegt iets, dat je als bouwbedrijf alle (economische) hoogte- en dieptepunten hebt doorstaan: we leveren vakmanschap. Al meer dan 50 jaar.

 4. 4

  Een betrouwbare partner

  De bewezen kwaliteit, duidelijke communicatie en ons vijftigjarig bestaan maken ons tot een bijzonder betrouwbare partner. Ons team van ervaren, talentvolle en betrokken mensen levert samen met onze opdrachtgever keer op een keer uitstekende seriematige woningbouwprojecten op.

Van Stiphout realiseert samen met jou baanbrekende projecten in de utiliteitsbouw en projectmatige woningbouw.

 • 577

  Gerealiseerde projecten

 • 100+

  Project ontwikkelingen

 • 450+

  Tevreden opdrachtgevers

 • 1150

  Tevreden kopers

 • 63

  Gedreven werknemers

 • 50

  Jaar vakmanschap

Samen aan een mooi project beginnen?

Benieuwd naar wat we voor jouw project kunnen betekenen? Neem contact met ons op; wij vertellen je graag meer.