De Vorsten in Nuenen West

De nieuwbouwwijk Nuenen West ligt tussen Eindhoven en Nuenen. In totaal komen hier zo’n 1.500 woningen tegen het groen van het Dommeldal. Al eerder bouwden we hier grondgebonden woningen in de deelfase Opwettens Land en de basisschool Het Mooiste Blauw. Naast deze school ontwikkelt BPD twee appartementengebouwen met de namen De Vorst I en De Vorst II. Als Van Stiphout zitten we in het bouwteam van deze ontwikkeling.

Nuenen West Westerpark appartementen De Vorst II (bouwdeel A)

Comfortabel wonen in groene omgeving

In deze twee appartementengebouwen komen 28 appartementen, variërend van maisonnettes tot drie- en vierkamerappartementen. Toekomstige bewoners genieten straks van comfortabele woonruimte voorzien van alle gemakken in een groene omgeving, met een park voor de deur. Vanzelfsprekend bouwen we deze nieuwbouw duurzaam met een goed energielabel.

 

Nuenen West Westerpark appartementen De Vorst I - Parkzijde

De Vorst I

Het appartementengebouw De Vorst I komt aan de kop van het toekomstige Westerpark. Op de gevel prijkt straks een markant, kleurrijk kunstwerk van Hugo Brouwer, de bekende kunstenaar die jarenlang in Nuenen heeft gewoond. Dit metersbrede reliëf uit 1966 is eerder gered uit een kantoorpand dat werd gesloopt en krijgt hier een nieuwe bestemming. Het gebouw De Vorst I krijgt vijf woonlagen met dertien koopappartementen in drie verschillende typen. Je (elektrische) fiets plaats je in de berging op de begane grond van het gebouw. Voor de hoger gelegen appartementen neem je gemakkelijk de lift naar boven.

Nuenen West Westerpark appartementen De Vorsten

De Vorst II

Het andere gebouw met de naam De Vorst II zal bestaan uit vier woonlagen. Hierin komen vijftien koopappartementen in twee verschillende typen. De negen driekamerappartementen bevinden zich op de begane grond en eerste verdieping van het gebouw. De zes maisonnettes komen op de eerste, tweede en derde verdieping van Vorst II. Ook in dit gebouw komt een berging op de begane grond en kan een lift je naar de hogere verdiepingen brengen.

Nuenen West Westerpark appartementen De Vorst II (bouwdeel A) - Hoofdentree zijde

Waarom samen
bouwen en ontwikkelen met Van Stiphout?

 1. 1

  Bewezen kwaliteit

  De woningbouw en utiliteitsprojecten die we bouwen en ontwikkelen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen in materiaalgebruik, vakmanschap en duurzaamheid. Kijk maar eens hier, hier en hier. Stuk voor stuk projecten waar we trots op zijn. Trots op de goede samenwerking en op het eindresultaat. Prachtwoningen waar iedere bewoner écht thuiskomt.

   

 2. 2

  Duidelijke communicatie

  We houden van duidelijke communicatie. To the point en eerlijk. We zijn goed georganiseerd en stáán voor onze planning. Met onze mensen op de juiste plek en één aanspreekpunt voor de opdrachtgever werken we efficiënt en blijven we flexibel

 3. 3

  Ruim 50 jaar vakmanschap

  In 1969, het jaar dat Neil Armstrong als eerste mens een voet op de maan zette, startte ook ons bedrijf. Al even geleden dus. Het zegt iets, dat je als bouwbedrijf alle (economische) hoogte- en dieptepunten hebt doorstaan: we leveren vakmanschap. Al meer dan 50 jaar.

 4. 4

  Een betrouwbare partner

  De bewezen kwaliteit, duidelijke communicatie en ons vijftigjarig bestaan maken ons tot een bijzonder betrouwbare partner. Ons team van ervaren, talentvolle en betrokken mensen levert samen met onze opdrachtgever keer op een keer uitstekende seriematige woningbouwprojecten op.

Van Stiphout realiseert samen met jou baanbrekende projecten in de utiliteitsbouw en projectmatige woningbouw.

 • 577

  Gerealiseerde projecten

 • 100+

  Project ontwikkelingen

 • 450+

  Tevreden opdrachtgevers

 • 1150

  Tevreden kopers

 • 63

  Gedreven werknemers

 • 50

  Jaar vakmanschap

Samen aan een mooi project beginnen?

Benieuwd naar wat we voor jouw project kunnen betekenen? Neem contact met ons op; wij vertellen je graag meer.