Appartementen in binnenstad Roermond

In het centrum van Roermond, aan de Willem II Singel 1-3, bouwen wij in opdracht van Jongerius Invest B.V. 55 appartementen met stallingsgarage. Met deze nieuwbouw om de hoek van het Stationsplein leveren we een bijdrage aan de landelijke en ook lokale vraag naar (betaalbare) woningen. Dankzij de stadse omgeving zijn veel belangrijke woonvoorzieningen dichtbij, zoals diverse supermarkten en horeca. Goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer is voorzien met Station Roermond op honderd meter afstand. De ringweg zorgt bovendien voor goede ontsluiting met de auto.

Roermond Willem II Singel locatie nieuwbouw appartementen

Licht, lucht en binnenruimte

Het vroegere bankkantoor maakt plaats voor nieuwbouw. We gaan het bestaande pand slopen en realiseren op deze locatie een nieuw gebouw met een relatief hoge woningdichtheid. Het U-vormige appartementengebouw maakt optimaal gebruik van het perceel. Deze nieuwe vorm geeft licht, lucht en gemeenschappelijke binnenruimte aan de nieuwe bewoners.

Roermond Willem II Singel nieuwbouw appartementen

Gebouw met vijf woonlagen

Het wordt een robuust, solide en eenduidig gebouw met een duidelijk herkenbare entree als accent. De nieuwbouw krijgt vijf woonlagen. Op de begane grond komt een stallingsgarage in combinatie met vier appartementen aan de Willem II Singel. Op de eerste verdieping komen twaalf appartementen. Op de tweede, derde en vierde verdieping komen ieder dertien appartementen. De indeling varieert enigszins. Het overgrote deel bestaat uit tweekamerappartementen. Ook komen er enkele studio’s en enkele driekamerappartementen.

Roermond Willem II Singel nieuwbouw appartementen

Waarom samen
bouwen en ontwikkelen met Van Stiphout?

 1. 1

  Bewezen kwaliteit

  De woningbouw en utiliteitsprojecten die we bouwen en ontwikkelen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen in materiaalgebruik, vakmanschap en duurzaamheid. Kijk maar eens hier, hier en hier. Stuk voor stuk projecten waar we trots op zijn. Trots op de goede samenwerking en op het eindresultaat. Prachtwoningen waar iedere bewoner écht thuiskomt.

   

 2. 2

  Duidelijke communicatie

  We houden van duidelijke communicatie. To the point en eerlijk. We zijn goed georganiseerd en stáán voor onze planning. Met onze mensen op de juiste plek en één aanspreekpunt voor de opdrachtgever werken we efficiënt en blijven we flexibel

 3. 3

  Ruim 50 jaar vakmanschap

  In 1969, het jaar dat Neil Armstrong als eerste mens een voet op de maan zette, startte ook ons bedrijf. Al even geleden dus. Het zegt iets, dat je als bouwbedrijf alle (economische) hoogte- en dieptepunten hebt doorstaan: we leveren vakmanschap. Al meer dan 50 jaar.

 4. 4

  Een betrouwbare partner

  De bewezen kwaliteit, duidelijke communicatie en ons vijftigjarig bestaan maken ons tot een bijzonder betrouwbare partner. Ons team van ervaren, talentvolle en betrokken mensen levert samen met onze opdrachtgever keer op een keer uitstekende seriematige woningbouwprojecten op.

Van Stiphout realiseert samen met jou baanbrekende projecten in de utiliteitsbouw en projectmatige woningbouw.

 • 577

  Gerealiseerde projecten

 • 100+

  Project ontwikkelingen

 • 450+

  Tevreden opdrachtgevers

 • 1150

  Tevreden kopers

 • 63

  Gedreven werknemers

 • 50

  Jaar vakmanschap

Samen aan een mooi project beginnen?

Benieuwd naar wat we voor jouw project kunnen betekenen? Neem contact met ons op; wij vertellen je graag meer.