Woningbouw in Noordoost-Veldhoven

In het noordoosten van Veldhoven, tegen de grens met Eindhoven, ontwikkelen we nieuwbouw aan de Zoom 5. Dit terrein is nu tijdelijk ingericht als parkeerplaats. Deze locatie transformeren we naar woningbouw, passend bij de lokale behoefte. Voor diegenen die centraal willen wonen nabij vele voorzieningen, is dit een toplocatie tussen de A2 (Poot van Metz) en de Heerbaan met de kenmerkende fietsbrug Hovenring. Het plan is nog volop in ontwikkeling. Voordat een project gebouwd kan worden, doorlopen we diverse stappen. Zo stemmen we de soort en het aantal woningen nog af met de Gemeente Veldhoven en betrekken we ook de omgeving van de projectlocatie.

 

Aantrekkelijk en internationaal wonen

Als onderdeel van de Metropoolregio Eindhoven is Veldhoven een internationale woonplaats, mede dankzij ASML. Het planterrein ligt aan de rand van de wijk Zeelst. In de straten rondom vind je diverse winkels en horeca, net als in de oude kern van het vroegere dorp Zeelst. Iets verderop ligt het Citycentrum Veldhoven met nog veel meer voorzieningen, waaronder Theater de Schalm en bioscoop Cinema Gold. Dit, samen met medische faciliteiten zoals het Máxima Medisch Centrum en vele sportmogelijkheden, maakt Veldhoven een aantrekkelijke plaats om te wonen. Via de A2 en de A67 ben je bovendien snel op weg richting Amsterdam, Maastricht, Venlo of Antwerpen. Zelfs het vliegtuig is binnen handbereik met Eindhoven Airport.

Veldhoven Zoom nieuwbouw woningbouw

Waarom samen
bouwen en ontwikkelen met Van Stiphout?

 1. 1

  Bewezen kwaliteit

  De woningbouw en utiliteitsprojecten die we bouwen en ontwikkelen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen in materiaalgebruik, vakmanschap en duurzaamheid. Kijk maar eens hier, hier en hier. Stuk voor stuk projecten waar we trots op zijn. Trots op de goede samenwerking en op het eindresultaat. Prachtwoningen waar iedere bewoner écht thuiskomt.

   

 2. 2

  Duidelijke communicatie

  We houden van duidelijke communicatie. To the point en eerlijk. We zijn goed georganiseerd en stáán voor onze planning. Met onze mensen op de juiste plek en één aanspreekpunt voor de opdrachtgever werken we efficiënt en blijven we flexibel

 3. 3

  Ruim 50 jaar vakmanschap

  In 1969, het jaar dat Neil Armstrong als eerste mens een voet op de maan zette, startte ook ons bedrijf. Al even geleden dus. Het zegt iets, dat je als bouwbedrijf alle (economische) hoogte- en dieptepunten hebt doorstaan: we leveren vakmanschap. Al meer dan 50 jaar.

 4. 4

  Een betrouwbare partner

  De bewezen kwaliteit, duidelijke communicatie en ons vijftigjarig bestaan maken ons tot een bijzonder betrouwbare partner. Ons team van ervaren, talentvolle en betrokken mensen levert samen met onze opdrachtgever keer op een keer uitstekende seriematige woningbouwprojecten op.

Van Stiphout realiseert samen met jou baanbrekende projecten in de utiliteitsbouw en projectmatige woningbouw.

 • 577

  Gerealiseerde projecten

 • 100+

  Project ontwikkelingen

 • 450+

  Tevreden opdrachtgevers

 • 1150

  Tevreden kopers

 • 63

  Gedreven werknemers

 • 50

  Jaar vakmanschap

Samen aan een mooi project beginnen?

Benieuwd naar wat we voor jouw project kunnen betekenen? Neem contact met ons op; wij vertellen je graag meer.