veghel veghels mooiste hubertushoeve woningbouw nieuwbouw noord brabant

Ervaren projectontwikkelaar

  • Projectontwikkeling

Sterk als projectontwikkelaar in vastgoed

Naast onze activiteiten als bouwbedrijf, zijn we actief als projectontwikkelaar. We brengen grond, middelen en gebruiker bij elkaar om mooie, duurzame bouwprojecten op te leveren, die bijdragen aan maatschappelijke uitdagingen op de woningmarkt. Dat doen we in samenwerking met onder andere gemeentes, woningcorporaties, architecten en natuurlijk met de buurt. Samen gaan we voor het beste, duurzame eindresultaat voor de omgeving én voor onze toekomstige bewoners. Want sámen kom je verder.

  • 100+

    Projectontwikkelingen

  • 600+

    Wooneenheden verkocht

  • 25+

    Jaar ontwikkelervaring

Ruim 25 jaar ontwikkelervaring

Ons allereerste ontwikkelproject is ruim een kwart eeuw oud. Het gaat om een straat met negentien rijwoningen in Nijnsel. Het bleek een succesvolle aftrap voor Van Stiphout als projectontwikkelaar. In die ruim 25 jaar hebben we allerlei soorten woningbouwprojecten ontwikkeld: van appartementsgebouwen (al dan niet met commerciële ruimte en parkeerkelder) tot grondgebonden woningen in allerlei varianten, zoals starterswoningen, levensloopwoningen, vrijstaande huizen en twee-onder-een-kapwoningen.

Grondeigenaar? Laat het ons weten!

We zijn als ontwikkelaar altijd op zoek naar inbreidingslocaties of grondposities met mogelijkheden tot woningbouw. We komen dan ook graag in contact met grondeigenaren of tussenpersonen uit Noord-Brabant, Utrecht, Limburg en Gelderland die iets positiefs met hun grond willen doen.

Knapenhoek