Ervaren projectontwikkelaar

 • Projectontwikkeling

Sterk als projectontwikkelaar in vastgoed

Naast onze activiteiten als bouwbedrijf, zijn we actief als projectontwikkelaar. We brengen grond, middelen en gebruiker bij elkaar om mooie, duurzame bouwprojecten op te leveren, die bijdragen aan maatschappelijke uitdagingen op de woningmarkt. Dat doen we in samenwerking met gemeenten, woningbouwcorporaties, stedenbouwkundigen, architecten en buurtbewoners.

 • 100+

  Projecten ontwikkelingen

 • 600

  Wooneenheden verkocht

 • 1150

  Tevreden kopers

 • 25

  Jaar ontwikkel ervaring

Ontwikkelaar van grote bouwprojecten in Nederland

Ons allereerste ontwikkelproject is een kwart eeuw oud. Het gaat om een straat met negentien rijwoningen in Nijnsel. Het bleek een succesvolle aftrap voor Van Stiphout als projectontwikkelaar. In die 25 jaar hebben we allerlei soorten projecten ontwikkeld: appartementencomplexen, rijwoningen, starterswoningen, seniorenwoningen, patiowoningen, vrijstaande woningen,  twee-onder-een-kapwoningen, commerciële ruimtes en parkeerkelders.

Grondeigenaar? Laat het ons weten!

We zijn als ontwikkelaar altijd op zoek naar inbreidingslocaties of grondposities met mogelijkheden tot woningbouw. We komen dan ook graag in contact met grondeigenaren of tussenpersonen uit Noord-Brabant, Utrecht, Limburg en Gelderland die graag iets positiefs met hun grond willen doen.

Knapenhoek