thumbnail

Samenwerkingsovereenkomst nieuwbouw Roermond

  • Bouwbedrijf

16-05-2024

Met het zetten van hun handtekening maakten Sjoerd Jongerius (operationeel directeur Jongerius Invest B.V.) en Jeroen van Stiphout (directeur Bouwbedrijf van Stiphout) de samenwerkingsovereenkomst officieel voor de realisatie van 55 appartementen met stallingsgarage in het centrum van Roermond.

samenwerking Roermond Willem II Singel Bouwbedrijf van Stiphout Jeroen van Stiphout Sjoerd Jongerius Jongerius Invest B.V. nieuwbouw appartementen
Links Jeroen van Stiphout (directeur Bouwbedrijf van Stiphout), rechts Sjoerd Jongerius (Operationeel directeur Jongerius Invest B.V.)

Antwoord op stadse woonvraag

De nieuwbouw komt op de plaats van een oud bankkantoor aan de Willem II Singel 1-3, om de hoek bij Station Roermond en de binnenstad. Het nieuwe appartementengebouw krijgt een relatief hoge woningdichtheid, passend bij de stadse behoefte. In het gebouw komt op de begane grond een stallingsgarage. De totaal 55 appartementen komen verspreid over de vijf woonlagen. Het zijn veelal tweekamerappartementen, aangevuld met enkele driekamerappartementen en studio’s.

Mail ons direct

Kom eens langs