thumbnail Blijf op de hoogte

Tekenmoment project OelBroeck Sint Anthonis

  • Projectontwikkeling

22-12-2022

Woensdag 21 december tekende Jeroen van Stiphout namens Van Stiphout Projectontwikkeling voor het eigendom van het pand aan de Breestraat 25 in Sint Anthonis. In het centrum ontwikkelt Van Stiphout Projectontwikkeling, in samenwerking met gemeente Land van Cuijk, een woonwijk voor een brede doelgroep. Deze nieuwe wijk, aan de noordzijde van de Breestraat/ hoek Peter Zuidstraat, heeft de naam OelBroeck gekregen.

Op de locatie van Breestraat 25 bij de Brink, op de hoek met de Peter Zuidstraat staan de veertien appartementen van het project gepland. Onderstaande sfeerimpressie geeft een indruk van de plannen voor dit gebouw.

sint anthonis oelbroek nieuwbouw woningbouw appartementen

Het totale plan bestaat uit 50 woningen in 5 typen. Het gaat om:

– 4 levensloopbestendige woningen,
– 17 rijwoningen,
– 14 twee-onder-één-kapwoningen,
– 1 vrijstaand geschakelde woning en
– 14 appartementen

Deze komen op het braakliggende terrein en op de locatie waar nu nog het pand Breestraat 23-25 staat. Het doel is een plezierige woonbuurt te creëren met oog voor het dorpse karakter, die op een vanzelfsprekende manier past bij Sint Anthonis.

Benieuwd naar de ontwikkeling van dit project? Neem een kijkje op de projectwebsite van OelBroeck en/ of vul onderstaand formulier in en blijf op de hoogte.

Mail ons direct

Kom eens langs

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van dit project? Laat je gegevens achter en wij informeren je wanneer er nieuws is. We sturen belangrijke informatie over het project, zoals updates over de ontwikkeling en de verkoop.