thumbnail

Hoogste punt project de Valkenier

  • Bouw & ontwikkeling

09-11-2023

PERSBERICHT – Woningbouwproject de Valkenier in Valkenswaard heeft het hoogste punt bereikt. Om deze belangrijke mijlpaal te vieren, bedankte opdrachtgever Van Stiphout Projectontwikkeling de harde werkers op de bouwplaats. Dit gebeurde met een gezamenlijke proost op het eind van de werkdag, waarbij ook toekomstige bewoners aanwezig waren. In het project op de hoek van de Valkenierstraat en de Europalaan in Valkenswaard komen zestien rijwoningen en 46 koopappartementen.

de valkenier valkenswaard hoogste punt

Verwachte oplevering tweede kwartaal 2024
Het dak op de hoekappartementen van de vijfde woonlaag markeert het hoogste punt van de bouw. Het appartementengebouw bevindt zich in het laatste deel van de ruwbouwfase. De metselaar is bezig met de buitenwanden en steeds meer appartementen zijn voorzien van gevelkozijnen. Nog dit jaar gaan de appartementen de afbouwfase in, waarbij de werkzaamheden zich naar binnen verplaatsen.

De rijwoningen bevinden zich al volop in de afbouwfase, nu ook alle pannen op de daken liggen. Hier zijn de stukadoor en tegelzetter bezig en ligt de aandacht op de afronding binnen. Naar verwachting zijn alle rijwoningen en appartementen in het tweede kwartaal van 2024 opgeleverd.

Bijna alles verkocht
In het project zijn nog slechts enkele driekamerappartementen te koop. De laatste beschikbare appartementen bevinden zich verspreid over de vijf woonlagen. Ze zijn verdeeld over diverse types met een oppervlakte variƫrend van 101 tot 143m2. Alle appartementen beschikken over een eigen buitenruimte, berging en een parkeerplaats in de parkeerkelder.

Meer informatie
GeĆÆnteresseerd in een koopappartement? Ga naar www.wonenindevalkenier.nl of contacteer Met Ons Makelaars, tel. 040-204 39 10, info@metonsmakelaars.nl.

 

Mail ons direct

Kom eens langs