SamenWonen

  • Bouw & ontwikkeling

Betaalbaar wonen voor een brede doelgroep

Wie als starter of doorgroeier in een krappe, complexe woningmarkt betaalbaar wil wonen, wacht een uitdaging. Dat geldt zowel voor koop als voor huren. De opstap naar zelfstandig wonen, doorgroeien naar een groter huis, of juist een stap terugdoen naar een compactere woning: er is weinig betaalbaar perspectief. Intussen beweegt de betaalbare woningmarkt marginaal. Daar willen wij, met een eigen woonvisie, beweging in brengen. Door betaalbaar, deugdelijk en duurzaam te bouwen. Met oog voor de medemens.

Design & build

Wij hanteren de constructie van design and build, waarmee we het hele ontwikkel- en bouwtraject in één hand houden. Wij zoomen in op de ontwikkeling, bouw en nazorg van woonconcepten, die antwoord geven op de vraag hoe we – naast betaalbaar- ook duurzaam en compleet kunnen bouwen. Voor een doelgroep, die varieert van starters tot drie- en meerpersoonshuishoudens met een midden- of laag inkomen. We weten dat het kan. We weten ook hoe.

SamenWonen

Ons antwoord is standaardisatie. Ons woonconcept heet SamenWonen. Een gebruiksklare woonoplossing, met als uitgangspunt: traditioneel, snel en vakkundig bouwen tegen lage bouwkosten. Compact, flexibel, compleet en duurzaam bovendien. En als het even kan, dan integreren we fijne plaatsen om te ontmoeten, te spelen en te relaxen. Om samen te zijn en samenhang te creëren. Zo bieden wij woningcorporaties en gemeenten een hoogkwalitatief totaalpakket binnen door hen afgegeven kaders en voorwaarden. Wij doen waar wij goed in zijn: betrouwbaar en betrokken bouwen. Voor een impressie refereren wij naar nieuwbouwplan Perrekerveld in het Noord-Brabantse Boekel, met 10 starterswoningen en 2 hoekwoningen, ontworpen door Omni Architecten.

Download de product brochure SamenWonen

Benieuwd naar ons woonconcept SamenWonen? Download hier de brochure

    Uitgangspunten