thumbnail

13 energiezuinige woningen in fase2 van De Nieuwe Vloed

  • Projectontwikkeling

29-03-2021

In de gemeenteraad van de gemeente Son en Breugel is besloten dat fase 2 van het nieuwbouwplan De Nieuwe Vloed, straks niet uit 19 maar uit 13 woningen bestaat. Na diverse gesprekken tussen de ontwikkelaar, gemeente en omwonenden is het plan aangepast naar 13 woningen. Met dit plan blijft er veel ruimte over voor groen, iets waarvan de buurtbewoners hebben aangegeven dit erg belangrijk te vinden. De gemeente neemt initiatief om samen met de buurtbewoners te onderzoeken hoe de wijk verder met groen ingericht kan worden.

Marcel Merks, ontwikkelingsmanager bij Gebr. van Stiphout Projectontwikkeling: “we zijn verheugd dat we na een lange, intensieve periode nu door kunnen met het plan. Na diverse gesprekken met de omgeving en de gemeente hebben we onze plannen aangepast van 19 naar 13 woningen. We vinden het fijn dat er vanuit de omgeving nu draagvlak is voor dit plan. Het plan met 13 woningen wordt verder uitwerkt door de architect en het bestemmingsplan wordt aangepast.”

Over De Nieuwe Vloed

De 13 woningen maken het gebied stedenbouwkundig af en zijn een mooie afronding van de uitbreiding van dit gebied. De woningen in fase 1 zijn recent opgeleverd door Bouwbedrijf van Stiphout. Ook de bouw van het appartementencomplex is zo goed als gereed. De appartementen zullen in mei worden opgeleverd aan de toekomstige bewoners. Meer informatie over het plan zal gecommuniceerd worden via de website www.denieuwevloed.nl. Hier kan men zich ook aanmelden wanneer ze op de hoogte gehouden willen worden over de verdere voortgang.

 

Deel dit artikel

Heb je een vraag?

Mail ons direct

Kom eens langs

Download nu ons jaaroverzicht 2020!

Benieuwd naar wat we in 2020 hebben gerealiseerd? Download het jaaroverzicht.

    Blijf op de hoogte

    Wil je op de hoogte blijven van dit project? Laat je gegevens achter en wij informeren je wanneer er nieuws is. We sturen belangrijke informatie over het project, zoals updates over de ontwikkeling en de verkoop.